Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintarė Karaliūnaitė pyktį malšino valgydama be saiko

Šio sekmadienio, balandžio 3 dienos, TV3 laidos „Tik tarp mūsų“ tema – plastinės operacijos. Žiūrovai išgirs dviejų savo išvaizdą pasitobulinusių moterų istorijas.
Gintarė Karaliūaitė
Gintarė Karaliūaitė / LNK nuotr.

Pirmoji – dainininkė Gintarė Karaliūnaitė. Apie grožį ji gali kalbėti valandų valandas. Laidoje ji prisipažins, kad per pastaruosius metus priaugo nemažai kilogramų. Priežastis, anot moters, ilgą laiką ją valdęs pyktis ir besaikis valgymas siekiant jį numalšinti.

Kategoriškai prieš drastiškas dietas ir radikalius kūno tobulinimus su chirurgų pagalba pasisakanti G. Karalūnaitė gailisi, kad anksčiau rodytame TV projekte darėsi nosies ir ausų korekcijas. Iškilių formų atlikėjai ilgai teko aiškinti visuomenei, kad nei krūtinės, ne lūpų ji nedailino skalpeliu.

Kita herojė, 33-ejų Donata, pasakojo, kad dar trisdešimtmečio proga nuo kolegų gavo tortą su 40 žvakučių ir palinkėjimu: „Tu turi visą dešimtmetį savo svajonėms įgyvendinti“. Tada ji sau pasakė: „Mesiu svorį!“

Donata jau seniai negalėjo žiūrėti į savo kūną, nes svėrė 105 kilogramus. Jei kas nors nufotografuodavo, ji iš bendros nuotraukos savo siluetą iškirpdavo. Nusprendusi pasikeisti, ji subalansavo mitybą, vartojo alkį malšinančias tabletes. Rezultatų sulaukė – per pusmetį numetė 30 kilogramų.

Moteris džiaugėsi naujais, mažesnio dydžio drabužiais, bet negražiai atrodė nukaręs pilvas. Tada Donata ryžosi investuoti penkiaženklę sumą į savo kūno grožį. Laidos vedėja Daiva Budrė su Donata susitiko praėjus vos porai savaičių po riebalų šalinimo ir kitų plastinių operacijų.

„Tik tarp mūsų“ – sekmadieniais 17.10 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius