Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintarė Karaliūnaitė slapta ištekėjo už mylimojo Marco André Canuelio

Praėjus kiek daugiau nei dviem mėnesiams nuo sužadėtuvių, atlikėja Gintarė Karaliūnaitė (34) ištekėjo už savo širdies draugo kanadiečio Marco André Canuelio (31), praneša portalas Žmonės.lt. Privati ceremonija, Žmonės.lt žiniomis, įvyko antradienį, liepos 9-ąją, Raudondvaryje.
Gintarė Karaliūnaitė ir Marcas André Canuelis
Gintarė Karaliūnaitė su Marcu André Canueliu / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Po vestuvių pora medaus kopinėti kol kas neišvyko. Savaitgalį jaunavedžiai buvo pastebėti leidžiantys laiką vienoje sostinės kavinių. Ši santuoka Gintarei – trečioji. Belieka tikėtis ir linkėti, kad trečias kartas nemeluos.

Susižadėjo Latvijoje

Gegužės mėnesį socialiniame tinkle G.Karaliūnaitė paviešino nuotraukas iš kelionės po Latviją. Vienoje iš nuotraukų jos mylimasis atsiklaupęs ant kelių laiko karietoje sėdinčios G.Karaliūnaitės ranką. Tuomet Gintarė portalui Žmonės.lt patvirtino faktą apie sužadėtuves, tačiau į kalbas apie asmeninį gyvenimą nesileido.

Tuo tarpu jos sužadėtinis Marcas André Canuelis apie svarbų gyvenimo įvykį savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje rašė: „Pagaliau radau tą vienintelę, kurios svajonės, gyvenimo ambicijos, noras keliauti ir daryti gerus darbus sutampa su manosiomis. Ambra (taip jis vadina Gintarę) mane verčia jaustis Dievu ir aš užtikrinsiu, kad ji jaustųsi su manim kaip tikra karalienė.“

Gegužės pradžioje portalo Žmonės.lt kalbinta Gintarė prisipažino, kad visada norėjo, kad vyras būtų garbanotas, skaniai gamintų, šoktų su ja, tapytų, mylėtų žirgus. Atrodė tiesiog neįmanoma, kad vienas vyras turėtų visas šias savybes. Tačiau jai pasisekė, toks yra naujasis jos draugas, iš Kanados kilęs Marcas. „Situaciją apsunkina, kad turime kalbėti angliškai, tačiau tai uždavinys, kurį turime abu išspręsti“, – apie iššūkius santykiuose pasakojo G.Karaliūnaitė.

Šiuo metu M.A.Canuelis dirba viename Kauno moterų sporto klubų, kuriame veda zumbos užsiėmimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius