-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Gintaro Einikio žmona Jurgita pirmą kartą ryžosi atviram interviu: „Neturiu kur eiti“

Krepšininko Gintaro Einikio žmona Jurgita Einikienė pirmą kartą ryžosi itin atviram interviu. Ji dalyvavo televizijos diskusijoje apie moteris, patiriančias smurtą šeimoje.
Jurgita Einikienė
Jurgita Einikienė / Stop kadras

Trečiadienį LNK laidoje „Yra kaip yra“ Jurgita, neapsikentusi vyro psichologinio ir fizinio smurto, ryšis prašyti pagalbos.

„Vyras jau dvi savaites geria. Išgėręs triukšmauja, šlapinasi ant gėlių, grasina... Noriu skirtis, noriu, kad baigtųsi šis košmaras, bet neturiu kur eiti... Manęs niekas nelaukia“, – su ašaromis akyse atviravo Jurgita Einikienė. 

Ryžtis atviram interviu Jurgitai Einikienei padėjo žurnaliste pradėjusi dirbti žinoma uostamiesčio atlikėja Rosita Paulauskaitė, pažadėjusi dėti visas pastangas, kad Jurgita išsiskirtų su praeityje garsiu krepšininku, neliktų gatvėje ir ramiai augintų savo trejų metų vaiką.

„Aš bijau, kad pamatęs šitą interviu jis padarys labai blogų dalykų“, – laidoje kalbės R.Paulauskaitė.  

Tiesa, ne visi laidos dalyviai gailėjo Jurgitos. Advokatė Svetlana Pronina pareiškė, jog yra įsitikinusi, kad dėl šios situacijos kalta pati Jurgita.

Egidijaus Jankausko nuotr. /Būdamas visiškai girtas G.Einikis grasino žiauriai susidoroti su gyvenimo drauge J.Narmontiene (kairėje).
Egidijaus Jankausko nuotr. / G.Einikis ir Jurgita Einikienė

Nepalaikė Jurgitos ir laidos ekspertė Gintarė Gurevičiūtė, kuri nesuprato, kodėl Jurgita tiek metų nesiryžta palikti smurtaujančio sutuoktinio.

Apie Milgedo Aleksandravičiaus meiluže prisistatančios moters terorą laidoje pasakos jo mylimoji Laura Kvėkšaitė. Moteris tikino, kad jau kuris laikas, ją terorizuoja tariama Milgedo meilužė iš Šiaulių.

„Ji ne tik grasino supjaustyti man veidą, bet ir kreipėsi į policiją dėl grasinimų nupjauti galvą“, – pasakojo Milgedo mylimoji.

Tai dar ne viskas – kaip paaiškėjo, Milgedas iš tiesų pažįsta meiluže prisistačiusią merginą... Klausimas – kas iš tiesų juos sieja? Ką reiškia nuotraukos, kurias Reda atsiuntė laidos redaktorei, kuriose ji ir Milgedas užfiksuoti kartu? Vienoje Redos siųstų nuotraukų – kūdikis, kurio laukiasi Reda nuo Milgedo (echoskopo nuotrauka). Ar visa ši istorija – tik įsimylėjusios merginos fantazijos? O gal tarp jų iš tiesų kažkas buvo?

Atsakymai – trečiadienį 17.15 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius