Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Jaunius save juokais vadina senberniu

Perdėto dėmesio sau vengiantis prodiuseris, laidų vedėjas Gediminas Jaunius teigia galintis net užsiklijuoti senbernio etiketę, kad kalbos apie jo širdies reikalus liautųsi. Tačiau širdyje Gediminas senberniu nesijaučia ir žvalgosi į protingas ir nesusikausčiusias moteris.
Gediminas Jaunius
Gediminas Jaunius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Bet kokia etiketė mane erzina. Apskritai tai labai priklauso nuo aplinkybių. Būna momentų, kai norisi ant kaktos užsiklijuoti senbernio etiketę, jei tik ji apsaugotų nuo įkyrumo. Dovanokite, nesijaučiu senbernis, nors kartais juokais taip save pavadinu“, – žurnalui „Klubas“ patikino G.Jaunius.

Netrukus 32-ąjį gimtadienį švęsiantis laidų vedėjas teigia žiūrintis ne tik į išvaizdą, bet ir į vidinį moters grožį.

„Mane žavi protingos ir nesusikausčiusios moterys. Tačiau vulgarumas ir įkyrumas mane labai vargina ir įtempia. O grožis – tai visuma. Ne tik oda, akys, figūra. Man jau ne 16 metų ir, drįstu manyti, moteris galiu vertinti brandžiau...

Man patinka, kai moteris skaniai gamina valgyti. Tai sukuria jaukumą. Tačiau mane labiau žavi moterys, kurios ne tik virtuvėje yra talentingos“, – teigė laidos „3 butas“ vedėjas G.Jaunius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius