Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Goda Alijeva: dukrytei prognozuojama pasakiška ateitis (papildyta gegužės 15 d.)

Dainininkės Godos Alijevos ir jos vyro krepšininko Rolando Alijevo (25) namuose – kūdikių krykštavimo metas. Pora laukė į pasaulį ateinančios dukters, kuri gimė gegužės 3–iosios rytą, bet sulaukė ne tik jos. Itin mylima Alijevų kalytė Laimutė prieš porą savaičių irgi „pagimdė“ – Godos ir Rolando namuose amsi šeši dailūs šunyčiai.
Goda Alijeva
Goda Alijeva / Žurnalo "Privatu" viršelis

Vardas, pavardė: Goda Alijeva.
Gimimo vieta, data: 1986 06 04, Kaunas. 23 m.
Šeiminė padėtis: ištekėjusi; vyras – krepšininkas Rolandas Alijevas.
Pasiekimai: šoko merginų grupėje YVA; yra grupės „69 danguje“ narė (šiuo metu išėjusi motinystės atostogų); vedė pramoginę laidą „Kakadu“.

Užtruko Vokietijoje

Pastarosiomis savaitėmis grupės „69 danguje“ narė Goda Alijeva gyveno kūdikio laukimu. Moteris visuomet buvo gerai nusiteikusi ir puikiai jautėsi. Likus porai savaičių iki gimdymo, G. Alijeva išvyko į Hageną (Vokietija), kur jos vyras pasirašė sutartį su vietos krepšinio klubu. Dėl netikėtai išsiveržusio Islandijos ugnikalnio moteriai teko užtrukti Vokietijoje. Laimė, gimdymas neprasidėjo anksčiau laiko. Beje, tuo pačiu metu „gimdyti“ turėjo kita Alijevų „moteris“ – poros itin mylima kalytė Laimutė. Kol Goda buvo svetur, jos augintinė atsivedė šešis sveikus šunyčius.

Mariaus Žičiaus nuotr./Goda Alijeva
Mariaus Žičiaus nuotr./Goda Alijeva

Vietoj fotosesijos – gimdymas

Kai Goda pagaliau grįžo į gimtinę, sutarėme, kad žurnalas „Privatu!“ padės surasti pačius geriausius šeimininkus naujiems augintiniams. Moteris apsidžiaugė, jog visą laiką galės skirti netrukus gimsiančiai mergytei, todėl sukirtome rankomis dėl bendradarbiavimo. Praėjusios savaitės pradžioje su G. Alijeva derinome šunyčių dalybų reikalus ir planavome specialią fotosesiją. Sutarėme, kad atvyskime gegužės 4–ąją. Tačiau viskas apsivertė aukštyn kojomis, paaiškėjus, jog dieną prieš tai būsima Alijevų atžala prašosi į pasaulį. Goda išskubėjo į Kauno medicinos universiteto klinikas, kur po sėkmingo gimdymo pasaulį išvydo pirmoji Alijevų atžala – sveika, daugiau nei tris kilogramus sverianti mergytė.

Trykšta džiaugsmu

„Aš pati laimingiausia mamytė pasaulyje“, – dėkodama už sveikinimus, praėjus kelioms dienoms po dukters atėjimo į pasaulį, sakė jaunoji mamytė. Po gimdymo Goda, kaip ir mažylė, jautėsi gerai. Tačiau dėl saugumo dar keletą dienų ji praleido Kauno medicinos universiteto klinikose.
Kone visą laiką šalia dviejų mylimiausių savo merginų buvo krepšininkas R. Alijevas. Jis kruopščiai prižiūrėjo tiek žmoną, tiek dukrą. Liudininkų teigimu, sportininko akys kaip niekada švytėjo iš laimės.
Nepatvirtintais „Privatu!“ šaltinių duomenimis, Alijevų šeima dukrai norinti duoti Elzės vardą.

Žvaigždžių sveikinimai Godos šeimynėlei:

Ingrida Martinkėnaitė (31)

„Džiaugiuosi, kad dabar nebūsiu vienintelė „69 danguje“ narė, turinti vaikelį. Labai sveikinu Godą ir Rolandą su šeimos pagausėjimu. Tai reikšmingas įvykis kiekvienai porai, kuris tik dar labiau sutvirtina. Noriu jums abiem palinkėti kuo daugiau stiprybės, kantrybės ir aplink supratingų, paslaugių žmonių. Jei reikės, aš tau viskuo padėsiu, Godute!“

Lukas Pačkauskas (32)

„Kai dalyvavau Godos ir Rolando vestuvėse, iš karto pamačiau, kad tai puiki, labai mylinti, graži šeima. Todėl noriu pasveikinti pagausėjusią Alijevų šeimą ir palinkėti jiems neblėstančios meilės, sėkmės, laimės. Dabar turėsite daug malonių rūpesčių, o kuo toliau, tuo labiau džiaugsitės savo dukrele. Be to, nekantriai lauksiu Godos grįžimo į muzikos pasaulį. Tikiuosi, dar ne vieną gražią dainą kartu sudainuosime.“

Natalija Zvonkė (27)

„Labai labai sveikinu Godą pagimdžius dukrytę. Smagu, kad YVOS narė, nors ir buvusi, jau tapo mamyte. Noriu palinkėti Godos mergytei sveikatos. Kiek žinau, mergaitė gimė daugiau nei trijų kilogramų svorio, todėl ji tikrai sveika, drūta. Pačiai mamytei irgi linkiu sveikatos. Manau, kad gimus dukrelei, Goda tapo dar laimingesnė.“

Viganto Ovadnevo nuotr./Vaiva ir Gaudentas
Viganto Ovadnevo nuotr./Vaiva ir Gaudentas


Vaiva Budraitytė (50) ir Gaudentas Naujokas (46)
„Alijevų mergaitė bus lyderė“

Žurnalas „Privatu!“ Godai ir Rolandui paruošė staigmeną: paprašėme būrėjos Vaivos ir jos vyro Gaudento sudaryti specialų horoskopą Alijevų dukrytei. Sužinoję tikslią gimimo datą, būrėjai pateikė savo prognozę: „Mergytė bus be galo aktyvi, pasitikinti savimi ir labai protinga. Tokie žmonės paprastai pasiekia stulbinamų karjeros aukštumų. Galima sakyti, ji bus lyderė bet kokioje srityje.
Kalbant apie sveikatą, spėjame, tėvams reikės nuolat rūpintis mergaitės savijauta. Tiesa, pirmuosius dvejus metus tėveliai gali būti ramūs: jų dukra vystysis labai šauniai, beveik nebus jokių bėdų. O vėliau reikės atidžiau stebėti mergytės sveikatos būklę, tačiau neturėtų iškilti didelių problemų. Iki dešimties metų Godos ir Rolando dukra augs labai šauniai!
Silpnų vietų mergytė turi mažai. Išskirčiau tik intuiciją, mat ji, liaudiškai tariant, gali būti pasiklydusi. Tačiau tėvams nereikėtų dėl to sielotis.
Džiaugiamės ir sveikiname šią gražią šeimą susilaukus dukrelės. Kaip savo srities specialistai galime pasakyti, kad labai gerai, jog mergaitė gimė būtent tą dieną. Būtų kur kas blogiau, jei Goda būtų gimdžiusi vasarą.“

Asmeninio albumo nuotr./Godos šuniukai
Asmeninio albumo nuotr./Godos šuniukai

Goda atiduoda šiuos gražuolius!

Goda pageidavo, kad mes padėtume jos numylėtinės Laimutės šuniukams surasti rūpestingus šeimininkus. Taigi kreipiamės į visus, trokštančius priglausti G. Alijevos mažuosius augintinius. Pasak Godos, ji tiksliai nežino šunyčių veislės, esą jie yra maišyti.
Jei rimtai nusprendėte, kreipkitės elektroniniu adresu zygis@redakcija.lt arba tapkite „Privatu!“ profilio gerbėju socialiniame tinklalapyje „Facebook“ ir ten susitarsime dėl visų smulkmenų. Nelikite abejingi!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius