-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Goda Alijeva per pasimatymus užmigdavo?

Ketvirtadienio vakarą LNK laidoje „Supertortas“ paaiškės, kaip grupės „69 danguje“ narė Goda Alijeva elgdavosi per pasimatymus.
Goda Sabutytė
Goda Alijeva / TV3 nuotr.

Pranešime spaudai teigiama ,kad „Supertorto“ vedėjas Algis Ramanauskas laidos filmavimo metu teigė, kad kitados ir pats turėjo laimės eiti į pasimatymą su dar netekėjusia Goda Sabutyte, studijoje džiugiai pakrikštyta Aleliujeva.

„Vienąkart išsikviečiau Godą į pasimatymą. Ir žinote, ką ji darė? Ji užmigo man ant rankų! – garsioms studijos viešnioms pasakojo Algis. –  O aš po to turėjau grąžinti ją tėvams ir pasirašyti, kad nieko nebuvo...“

„Bet jeigu buvo ir ji užmigo, tai tau ne didelis pliusas, ar ne?“ – įsiterpė šmaikščioji Lidija Rasutis. „Aš tada buvau girtas ir nuobodus, – šyptelėjo A. Ramanauskas. – Bet po dvejų metų vėl ėjau į pasimatymą su Goda ir ji buvo tokia nuobodi, kad tada jau ir aš užmigau...“

„O kas tave tuomet parnešė namo?“ – pasiteiravo G.Alijeva. Šis klausimas nepradingo tyruose: Algis jai atsakė, o vėliau atskleidė dar keletą pikantiškų detalių iš Godos praeities, mat „Supertorto” vedėjas ją pažįsta nuo tų laikų, kai mergina šoko grupėje YVA ir su kolegėmis krėtė įvairias eibes.

„Tu tai dar atsimeni?“ –  po vienos paviešintos Algio istorijos prapliupo kvatotis Goda. Ką tokio prisiminė laidos vedėjas? 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius