Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Golfo klube žinomi žmonės mėgavosi gurmaniška degustacija ir mados kolekcijų pristatymu

Mantas Wizard ir Kristina Tarasevičiūtė
„Veiklios grupės“ nuotr. / Mantas Wizard ir Kristina Tarasevičiūtė
Šaltinis: 15min
0
Skaitysiu vėliau
A A

Antradienio vakarą Europos centro golfo klube esančio restorano „Salvete“ lauko terasoje vyko mados ir grožio vakaras.

Romantiškomis ir nostalgiškomis dainomis svečius džiugino atlikėjas Vygantas Kazlauskas.

Vakaro staigmena tapo „Pedro del Hierro“ ir „Cortefiel“ kolekcijų, skirtų stilingam miestiečiui, pristatymas. Jas demonstravo iliuzionistas Mantas Wizard, stilingasis barmenas Sigitas Praspaliauskas, dainininkė Ieva Juozapaitytė-Petrulienė, Kristina Ryčkova, šeimyniniai duetai – Milda ir Andrius Kandeliai, Viktorija Engelgardt ir Artur Bajor, balerina Kristina Tarasevičiūtė, modelių agentūros vadovė Svajūnė Jackūnaitė, verslininkas Martynas Vitėnas, modeliai Pavel Grinkevič ir Jakaterina Li. Šukuosenas ir makiažą modeliams kūrė grožio namai „Sfinksas“.

Į renginį atvykę svečiai – Daiva Tamošiūnaitė, Ingrida Kazlauskaitė, Nerijus Juška, Arturas Feiferas, Mark Kocas ir kiti dalyvavo restorano „Salvete“,  propaguojančio lėto maisto judėjimo filosofiją, vasaros meniu patiekalų degustacijoje. Ją pristatė restorano įkūrėja ir siela, „Gurmanų gildijos“ narė Alvyda Eigminienė. Susirinkę svečiai mėgavosi baltąją sangrija su braškėmis ir rabarbarais, ekologiškomis sraigėmis, įdarytomis Provanso žolelėmis, pelėsiniu sūriu bei grybais, taip pat valovanais su sraigių mėsa, apynių pesto su juoda duona. Desertui buvo patiektas naminis rabarbarų pyragas.

Savo jaunytės ir grožio paslaptimis dalijosi neseniai iš JAV sugrįžusi atlikėja Ingrida Kazlauskaitė. „Pasitikiu ozono terapija: ji tobulina mano išvaizdą ir sveikatą“, – prisipažino I.K azlauskaitė.

Renginio dalyviai taip pat susipažino su grožio ir sveikatos naujienomis. Taurėse įmantriai sudėliotos plunksnos dvelkė „Private Label“ iškirtiniais aromatais, tad vakaro svečiai galėjo dalyvauti  ne tik maisto patiekalų, bet ir neįprastoje aromatų degustacijoje.

„Veiklios grupės“ nuotr./Renginio akimirka
Ingrida Kazlauskaitė
Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
Parašykite atsiliepimą apie VARDAI rubriką