Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grandioziniame „Mums reikia tavęs“ labdaros koncerte – net 200 atlikėjų

Kitą penktadienį LNK televizija kartu su „Maltos“ ordinu pristato įspūdingą trijų valandų labdaros koncertą iš Pramogų arenos. Viso renginio metu bus renkamos lėšos „Maltos“ ordino iniciatyvai „Kalėdinė sriuba“ – pamaitinti ir pasirūpinti vienišais pagyvenusiais žmonėmis.
Vilniaus Pilies gatvėje LNK televizijos žvaigždės praeiviams siūlė nepraeiti pro šalį, paaukoti vargstantiems ir pasivaišinti Kalėdine sriuba.
Vilniaus Pilies gatvėje LNK televizijos žvaigždės praeiviams siūlė nepraeiti pro šalį, paaukoti vargstantiems ir pasivaišinti Kalėdine sriuba. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

LNK televizijos tiesiogiai transliuojamame renginyje pasirodys daugiau nei 200 atlikėjų – pop bei operos dainininkų, specialiai ruošiamų žinomų atlikėjų ir chorų kūrinių, baleto ir šiuolaikinio šokio atstovų.

Koncertas sujungs skirtingus muzikos žanrus ir skirtingas kartas. Žiūrovai išvys Stasį Povilaitį, Vytautą Juozapaitį, „Yvą“, Ingą Valinskienę, Kastytį Kerbedį, Radžį, Sashą Son, Violetą bei Vilių Tarasovus. Vaida Genytė dainuos su Merūnu, Baiba su Rosita Čivilyte, Mundis – kartu su „Electric lady“ bei choru „Liepaitės“, Linas Adomaitis – su choru „Ave Vita“ bei dar daug prie šios akcijos neatlygintinai prisidėjusių žvaigždžių.

Žiūrovams bus padovanota net trisdešimt su didele meile rengiamų kūrinių. Prie šio šviesaus projekto prisideda auksiniai Lietuvos aktoriai Donatas Banionis bei Vladas Bagdonas, Lietuvos poezijos klasikas Justinas Marcinkevičius.

Renginį ves Inga Jankauskaitė ir Rolandas Vilkončius. Kiekviena daina bus iš širdies į širdį, kiekviena auka bus iš širdies į širdį – neabejoja rengėjai. Bilietas į koncertą „Pramogų arenoje“ – taip pat parama vienišiems pagyvenusiems žmonėms.

Grandiozinis koncertas „Mums reikia tavęs“ – gruodžio 11 dieną 19.10 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius