Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greitį dievinanti Gintarė Gurevičiūtė pirmą kartą gyvenime sėdo į lenktyninį bolidą

„1000 kilometrų lenktynėse“, vykstančiose Palangoje, Gintarė Gurevičiūtė ir jos draugė Simona Albavičiūtė-Bandita turėjo išskirtinę galimybę pasivažinėti lenktyniniu bolidu „Aquilla CR1“.
Gintarė Gurevičiūtė
Gintarė Gurevičiūtė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„BarBar'a – Bauer racing“ komandos narys Deividas Jocius jas pakvietė pajusti tikrą lenktynių dvasią ir adrenalino pliūpsnį. Pirmoji į bolidą sėdo Simona, tačiau išlipusi iš jo prisipažino, kad baisu nebuvo. „Tačiau buvo tikrai faina“, – patikino mergina.

Tuo tarpu Gintarė nekantravo irgi išbandyti šią pramogą. Portalui Žmonės.lt ji teigė dievinanti greitį ir adrenaliną, tačiau nesiryžtų dideliu greičiu važinėtis su žmogumi, kuriuo nepasitiki.

„O dabar galiu pasimėgauti saugiu adrenalinu, nes žinau, kad man nieko nenutiks, – portalui Žmonės.lt prisipažino Gintarė ir linksmai papozavo fotografui sėdėdama vairuotojo vietoje.

Tuo tarpu lenktynininkas D.Jocius pažadėjo, kad tai ne paskutinis kartas, kai Gintarė važinėjasi sportiniu automobiliu. „Jūs ją labai greitai vėl pamatysite“, – viešai pažadėjo lenktynininkas.

Sportiniu automobiliu lenktynių trasą išbandė ir grupės „Pop Ladies“ narė Natalija Bunkė. Ji sėdo į sportinį „žiguliuką“, kurį vairavo lenktynių dalyvis Dovilas Čiutelė. 

Gintarė Gurevičiūtė, Deividas Jocius ir Simona Albavičiūtė
Gintarė Gurevičiūtė, Deividas Jocius ir Simona Albavičiūtė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius