Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Grožio infekcijoje“ – naujausios pavasario makiažo tendencijos (nuotraukos)

Šeštadienį Vilniaus prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ įvyko 11-ojo festivalio „Mados infekcija“ renginys „Grožio infekcija“. Jame buvo pristatytos naujausios makiažo ir šukuosenų tendencijos, konkurso „Injekcija“ finalistų bei naujausios prekybos centre įsikūrusių drabužių parduotuvių kolekcijos.
„Grožio infekcija“
„Grožio infekcija“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Modeliams bei drąsiausioms žiūrovėms šukuosenas kūrė „Schwarzkopf“ atstovai, o makiažą – „Maybelline New York“ vizažistai.

Naujausias makiažo tendencijas ir naująjį festivalio makiažą pristatė „Maybelline New York“ vizažistė Laura Kreivytė. Pasak Lauros, šiemet bus itin populiari rožinė, purpurinė, ryškiai oranžinė, šokolado spalvos – jos vyraus ne tik lūpų, bet ir akių šešėlių pasirinkime. 

„Šios spalvos buvo populiarios ant pasaulio madų podiumų, jos labai pagyvina akių spalvą, labai tinka mėlynakėms merginoms“, – teigė L.Kreivytė.

Šiemet bus itin populiari rožinė, purpurinė, ryškiai oranžinė, šokolado spalvos – jos vyraus ne tik lūpų, bet ir akių šešėlių pasirinkime. 

Modeliams skystu akių konkūru buvo paryškintos akys, tos pačios spalvos dažais nuspalvintos lūpos ir akių vokai. L.Kreivytės teigimu, toks makiažas gali būti daromas tiek dieną, tiek vakare ir yra tinkamesnis jaunoms merginoms. Vizažistai šį pavasarį pataria rinktis ne blizgias, o matines spalvas.

Kiekvienas, atnaujinęs išvaizdą, galėjo įsiamžinti prekybos centre įsikūrusioje fotostudijoje.

Į renginį susirinkę žiūrovai galėjo išvysti konkurso „Injekcija“ finale dalyvavusių dizainerių pasirodymus: Ievos Daugirdaitės žmogaus kūno dalimis aplikuotą kolekciją „Inversija“; Vitalijos Malyško improvizaciją skrydžio tema „Palicieli“; kūrybinio trejetuko – Indrės Baršauskaitės, Ingos Galinytės ir Kristinos Mikalauskaitės – lietuviškam paplūdimiui skirtą kolekciją „Kizopas“. Šio pavasario naujas kolekcijas ant podiumo pristatė ir prekybos centro „Panorama“ parduotuvės.

Festivalis „Mados infekcija“ vyks kovo 24, 25, 26 dienomis Šiuolaikinio meno centre Vilniuje. 

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Grožio infekcija
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./„Grožio infekcija“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius