-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Grožio infekcijoje“ – galimybė žvilgtelėti į mados festivalio užkulisius

Antrą kartą įvykusiame renginyje „Grožio infekcija“ šį kartą buvo pristatytos ne tik naujausios makiažo tendencijos, pavasario drabužių kolekcijos, bet ir suteikta galimybė žvilgtelėti, kas šiemet bus parodyta ant „Mados infekcijos“ podiumo.
Vidminos Stasiulytės kolekcija „Fast forward“
Vidminos Stasiulytės kolekcija „Fast forward“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Dizainerė Vidmina Stasiulytė
Dizainerė Vidmina Stasiulytė

Renginio metu „Mados infekcijos“ užkulisių profesionalų komanda kartu su rūbų dizaineriais, šukuosenų ir makiažo specialistais sukūrė įvaizdį žiūrovėms, vyko loterija bei naujų pavasario kolekcijų pristatymas. Vilniaus prekybos centre „Panorama“ įsikūrusioje „Grožio infekcijoje“ taip pat buvo pristatytos makiažo tendencijos, įvaizdį pakeitusioms renginio lankytojoms surengta speciali fotosesija.   

Šį vakarą „Grožio infekcija“ atskleidė fragmentą to, ką bus galima išvysti ant šiųmečio „Mados infekcijos“ podiumo. „Mados infekcijos“ debiutantė Vidmina Stasiulytė, viena iš talentų konkurso „Injekcija“ nugalėtojų, renginio metu pademonstravo keturis savo kolekcijos „Fast Forward“ modelius.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Donato Šilkaičio - kolekcja „Menas lyg nepastebėtum“
Donato Šilkaičio - kolekcja „Menas lyg nepastebėtum“

„Kolekcijos ašis yra laiko trūkumas ir nuolatinis gyvenimo greitėjimas. Kolekcijos pavadinimas reiškia magnetofono mygtuką, kuris prasuka dainą. Mano kolekcija irgi prasisuka: prasideda nuo iškarpų ir jomis baigiasi“, – kalbėjo šeštą kolekciją sukūrusi dizainerė.

Kūrėja teigė savo dvidešimties modelių kolekcijai pasirinkusi gaivias, pastelines spalvas, kurių, V.Stasiulytės nuomone, labai trūksta šiandieninėje Lietuvoje.

Dizaineris Donatas Šilkaitis pristatė keturis iš penkių kolekcijos „Menas likti nepastebėtam“ modelius. Autoriaus teigimu, svarbiausias šios kolekcijos akcentas – japonų kultūra.

„Paslaptingiausias japonų kultūros veikėjas yra nindzė ir aš savo kolekcijoje interpretavau šį įvaizdį, stengiausi perteikti paslaptingą nuotaiką, eleganciją“, – teigė dizaineris. D.Šilkaitis taip pat pasidžiaugė, kad visi jo kolekcijos modeliai jau yra parduoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius