-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupės „Bix“ koncerte sutikta Giedrė Rusytė: „Aš – rokenrolo mergaitė“

Manekenė ir televizijos laidų vedėja Giedrė Rusytė jau ne pirmus metus gyvena Jungtinėse Amerikos Valstijose. Tad sutikti ją vaikštinėjančią sostinės gatvėse – ne tik reta, bet beveik egzotiška. Štai į Lietuvą grįžusi Giedrė, šeštadienio vakarą nusprendė pašėlioti ir atkurnėjo į grupės „Bix“ 25-erių metų jubiliejų.
Giedrė Rusytė
Koncerto svečiai / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Į gimtinę grįžusi Giedrė patikino, kad čia pabus trumpai. Mat kalėdiniam laikotarpiui alsuojant į nugaras, ji atvyko tik aplankyti artimųjų ir draugų. Pastebėjus, kad ji, kaip įprasta į užsienį išvykusiems, neturi amerikietiško akcento, Giedrė pratrūko kvatoti: „Niekada ir neturėsiu. Juk aš lietuvė, ši šalis yra mano namai, todėl visuomet kalbėsiu švaria lietuvių kalba“.

Portalui Žmonės.lt pasiteiravus, ar į koncertą ji atvyko iš solidarumo Sauliui Urbonavičiui-Samui, ar dėl to, kad yra roko muzikos mėgėja, Giedrė nedvejodama patvirtino, kad jai patinka ir sunkioji muzika, ir „Bix“.

„Man labai patinka „Bix“... Juk ši grupė yra Lietuvos sunkiosios muzikos legenda. Jie groja teisingą muziką ir siunčia teisingą žinutę visuomenei. Ir išvis man patinka sunkesnė, ne popsinė muzika. Esu, galima sakyti, rokenrolo mergaitė. Per koncertą aš tikrai kratysiu plaukus. Iš šio koncerto tikiuosi daug geros muzikos, daug geros nuotaikos, o jame aš  prisiminsiu senus ir gerus laikus“, – sakė ji.

Pasiklausyti „Bix“ jubiliejinio koncerto atėjo ir daugiau žinomų žmonių: žurnalistė Jolanta Svirnelytė, dainininkai Jurga Šeduikytė ir Vidas Bareikis, aktorius Mantas Jankavičius su žmona Ieva, muzikantas Aras Vėberis, manekenė Renata Mikailionytė ir kiti.

Portalas Žmonės.lt jau rašė apie Vilniuje esančioje Ūkio banko teatro arenoje įvykusį grupės „Bix“ koncertą ir linksmybes jame.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius