Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gytis Šapranauskas ir Danielius Polskis-Gabbana: kuris yra kuris?

Garsaus aktoriaus Vytauto Šapranausko sūnus Gytis, neretai šmėžuojantis TV ekrane ir žurnalų puslapiuose, rodos, turi dvynį. Ne ne, kalba eina ne apie dar vieną V.Šapranausko vaiką, o beveik kaip du vandens lašai panašų vyrą – Danielių Polskį-Gabbaną.
Gytis Šapranauskas ir Danielius Polskis-Gabbana
Gytis Šapranauskas ir Danielius Polskis-Gabbana / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Daug kam pažįstamas reklaminis veidas Gabbana, kadaise turėjęs ilgus plaukus, jau kurį laiką puikuojasi nauja, kur kas trumpesne šukuosena. Būtent šios permainos dėka vaikinas pastaruoju metu neretai painiojamas su Gyčiu, o kartais juo net pavadinamas. Sutikus vyrus karštą vasaros dieną, akis uždengusius akiniais nuo saulės, išties sunku atskirti, kuris yra kuris. Geri bičiuliai prisipažįsta, kad pastaruoju metu itin dažnai išgirsta repliką, jog jiedu yra labai panašūs.

Paklaustas, dėl ko ryžosi keisti šukuoseną, 26-erių Gabbana ilgai nesvarstė. „Pirmiausiai mane nuolat erzino geras draugas Vaidas Baumila, bet jo priekaištus dar galėdavau kentėti. Tačiau kai vieną kartą simpatiška mergina dėl mano plaukų man davė 32 metus, tai buvo smūgis žemiau juostos – teko daryti išvadas.

Viganto Ovadnevo nuotr./Danielius Polskis
Danielius Polskis su ilgesnių plaukų šukuosena.

Neslėpsiu, pradžioj buvo sunku, į save žiūrėjau kritiškai it kokia moteris, kurį laiką pratinausi prie „naujojo“ veido, tačiau kai tas pats Vaidas įdėjo mano pasikeitusio nuotrauką į „Facebooką“ ir sulaukiau labai daug teigiamų atsiliepimų, palengvėjo“, – prisipažino kasas palaidojęs Gabbana.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius