Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gyvenimas yra gražus“ kūrėjai sulaukė siuntinio iš paties Hugh Hefnerio

„Tegul tavo žiūrovai pamato, kaip iš tikrųjų gyvena tikras pleibojus“, – iš „Playboy“ imperijos įkūrėjo Hugh Hefnerio lūpų dar prieš kelis mėnesius išgirdo populiarios TV3 gyvenimo būdo laidos prodiuseris Edvardas Žičkus.
Hugh Hefneris ir Edvardas Žičkus
Hugh Hefneris ir Edvardas Žičkus / TV3 nuotr.

Tąsyk 85-erių erotikos karaliumi tituluojamas amerikiečių multimilijonierius pažadėjo į Lietuvą atsiųsti savo asmeninius archyvus.

„Atrodė, kad Hefneris savo pažadą pamiršo, tačiau prieš porą dienų sulaukiau netikėto skambučio į duris – pasiuntinys man pristatė didžiulį voką su kompaktinėmis plokštelėmis, kuriose buvo visa žadėta medžiaga“, – džiaugsmo neslepia H. Hefnerį jo viloje Los Andžele kalbinęs TV3 laidų kūrėjas E.Žičkus.

Jau rugsėjį laida „Gyvenimas yra gražus“ savo žiūrovams rodys pasakojimą apie vieną garsiausių pasaulio žmonių, prieš kone šešis dešimtmečius sukėlusių tikrą perversmą leidybos srityje, nusprendusių į dienos šviesą paleisti pirmąjį pasaulyje erotinio pobūdžio leidinį.

„Žinoma, šie vaizdai pirmiausia turėtų sudominti vyriškąją auditoriją, tačiau esu tikras, kad jų pro akis nepraleis ir dailiosios lyties atstovės. Kas juose? Ogi – viso pasaulio aptarinėjami garsieji „Playboy“ vakarėliai su būriais Holivudo žvaigždžių ir beprotiškomis šėlionėmis“, – būsimos laidos užkulisius atskleidžia Edvardas.

Hugh Hefneris iki šiol nėra davęs nei vieno interviu Rytų Europos šalių žiniasklaidai, tačiau po penkerius metus trukusių derybų ir įkalbinėjimų, jis vis dėlto sutiko priimti laidos „Gyvenimas yra gražus“ prodiuserį E.Žičkų savo namuose ir sėsti prieš šios laidos filmavimo kameras.

„Apie ką kalbėjom? Apie moteris, seksą, milijonus ir žiauriai gražų gyvenimą“, – dėsto interviu autorius, kuris neslepia, kad pokalbis buvo ne tik intriguojantis, bet ir provokuojantis ir jį TV3 žiūrovai pamatys naujame sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius