-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Henrikas Vaitiekūnas „Valandoje su Rūta“: „ Kuo skiriasi žmona nuo draugės, supranta tik vyrai“

Ko neturėtų pamiršti vyrai ir moterys, jei nori išsaugoti santuoką ilgus metus? Ilgametis televizijos laidų vedėjas ir žurnalistas Henrikas Vaitiekūnas savo santuoką vadina netradicine, nes ji trunka netradiciškai ilgai – daugiau nei trisdešimt metų.
Henrikas Vaitiekūnas
Henrikas Vaitiekūnas / LNK nuotr.

Šį ketvirtadienį pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ žurnalistas pasidalins savo ilgamete bendro gyvenimo patirtimi ir duos ne vieną patarimą tiek vyrams, tiek moterims, kaip išsaugoti santuoką ir jaustis laimingais.

„ Ne vien gražūs vyrai patinka moterims, – įsitikinęs žinomas laidų vedėjas. – Kadangi nuo pat vaikystės nesujaučiau gražus, daug skaičiau. Merginas patraukdavau savo protu. Su savo žmona susipažinau tuometiniame „Dainavos“ restorane, išsivedžiau ją šokti ir po trisdešimties sekundžių paklausiau, ar ji nenorėtų tapti mano žmona. Taip jai ir pasipiršau.“

„Vyras turi kuo mažiau laiko praleisti namie, tuomet jis nenusibos savo žmonai. Žmona vyrui – šventas reikalas. O draugės – truputį ne šventas, bet šitą dalyką supranta tik vyrai. Moterys su tuo gana sunkiai apsipranta. Ir man sunkiausia buvo išaiškinti žmonai, kodėl kavą geriu su draugėmis. Draugių turiu labai daug : septyniolika metų studijavau, o dabar dirbu dėstytoju. Taigi, visos buvusios ir esamos studentės – mano draugės. Žmona dabar jau su tuo apsiprato, sako : „Eik, tavo mergos skambina.“

Henrikas Vaitiekūnas įsitikinęs, kad vyras, jei tik panorės visada nueis į šalį, ir niekas jo nesustabdys. Tačiau laidos vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės paklaustas, kodėl jis visą gyvenimą besisukiodamas tarp jaunų ir gražių merginų, savo žmonos neiškeitė į žymiai jaunesnę, kaip įprasta šiomis dienomis, žurnalistas atsako trumpai : „Tokios kaip Marytė niekur neradau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius