Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Humoristas Justinas Jankevičius Rygoje mokė atlikėją Laurį Reinikį lietuvių kalbos ir talkino įrašant naują dainą

Šiuo metu Rygoje viešintis komikas Justinas Jankevičius tuščiai laiko neleidžia – jis ne tik socialiniame tinkle „Facebook“ dalijasi maloniomis poilsio akimirkomis, bet ir padirbėjo žinomo latvių dainininko Laurio Reinikio lietuvių kalbos mokytoju.
Justinas Jankevičius ir Lauris Reinikis
Justinas Jankevičius ir Lauris Reinikis / Asmeninio archyvo nuotr.

Ne kartą Lietuvoje ir gyvai pasirodęs L.Reinikis geriausiai žinomas kaip savo hitų „Pasaka“ ir „Aš bėgu“ atlikėjas. Latvis publiką Baltijos šalyse paperka dainuodamas ne tik gimtąja kalba, bet ir estiškai bei lietuviškai. Nors jo tartis ir nėra tobula, žodžiai visuomet suprantami.

Praėjusį savaitgalį, L.Reinikis savo oficialioje „Facebook“ paskyroje paskelbė galimą naujojo lietuviško kūrinio pavadinimą. Jis skamba taip – „Kodėl širdy taip karšta“. L.Reinikis tikino nekantraujantis sulaukti, kuomet bus kuriamas dainos įrašas.

Vienu iš latvio pagalbininkų tapo J.Jankevičius. „Mano lietuviško teksto kūrėjas ir mokytojas Justinas Rygoje. Nauja daina lietuvių kalba jau įrašyta ir skamba puikiai! Yey! Kita bus estiška!“ – po antradienio popietę publikuota nuotrauka su J.Jankevičiumi užrašė L.Reinikis. Kada Lietuvos publika išgirs naująjį jo kūrinį, kol kas neskelbiama.

Kaip portalui Žmonės.lt sakė J.Jankevičius – naujoji daina yra jau trečiasis L.Reinikio kūrinys, prie kurio jie dirbo drauge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius