Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Humoro laidoje – A.Ramanausko ir I.Norkutės duetas

Netrukus LNK vasaros sezoną „Viskas įskaičiuota“ papildys dar viena laida – kasdieninė humoro programa „Pričiupom!“.
Inga Norkutė ir Algis Ramanauskas
Inga Norkutė ir Algis Ramanauskas / LNK nuotr.

Visą vasarą, nuo pirmadienio iki ketvirtadienio, Algis Ramanauskas Ir Inga Norkutė vaidysis gulėdami ant sofos priešais televizorių. LNK laidų vedėjas ir žinoma aktorė tapo nauju televizijos duetu, kuris debiutuos LNK vasaros laidoje „Pričiupom“. Šioje humoro laidoje Algis su Inga pristatinės juokingiausius vaizdelius iš viso pasaulio.

„Mes su Algiu – dvi priešybės. Jaučiu, kad tokios moterys kaip aš Algiui nepatinka. O Algis man, priešingai, pradeda patikti. Ir mane tai nervina. Kol kas jo neperkandu, bet, tikiuosi, kad projekto pabaigoje neperkąsime vienas kitam gerklių“, – juokėsi aktorė Inga Norkutė.

Pasak aktorės, jiedu su Algiu – dvi skirtingos spalvos, pliusas ir minusas, dresuotojas ir laukinis tigras. „Bet toks duetas – tik į gerą, nes kūrybinis ginčas neša į priekį“, – sakė aktorė.

Humoro laida – naujas aktorės Ingos Norkutės amplua. „Pričiupom“ – tai vasaros purslas. Kaip mano mama sako, laida vitaminas. Pasižiūri ir pasijuoki prieš miegą“.

Ar pati aktorė taip pat buvo pričiupta?

„Nuoširdžiai noriu, kad mane kas išdurtų. Bet ne skaudžiai. Esu labai naivi ir patikli. Jei Algis pasipirštų su ašara akyse, ko gero, patikėčiau“, – kvatojosi Inga Norkutė.

Humoro laida „Pričiupom“ jau nuo šio antradienio, 21.30 val., per LNK. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius