Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Humoro laidoje besifilmuojanti Simona Nainė: „Namuose būname pasiilgę tikrų, normalių pokalbių“

Naujos humoro laidos „Tik nesijuok“ filmavime komandos kapitone tapo atlikėja, grupės „Pinup girls“ narė Simona Nainė. Su Žmonės.lt S.Nainė bendravo apie juokus ir ne tik.
Simona Nainė
Simona Nainė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Humoro laidoje besifilmuojanti S.Nainė Žmonės.lt pasakojo, kad dabar jos gyvenime juokų kur kas daugiau, tačiau net ir nemaloniose situacijose ji stengiasi įžvelgti šviesiąją pusę.

„Mūsų visas gyvenimas yra humoras, nes kiekvienoje situacijoje, net jeigu ir kažkas būna negerai, į viską žvelgiame pozityviai. Manau, kad reikia mokėti pasijuokti tiek iš savęs, tiek iš kažkokios situacijos. Stengiuosi, kad humoro aplink mane būtų kuo daugiau“, – pasakojo S.Nainė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Simona Nainė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Simona Nainė

S.Nainė prisiminė ir vieną nemaloniausių gyvenimo akimirkų. Pasak atlikėjos, tik mokėjimas pasijuokti iš savęs gali numalšinti nemalonų gėdos jausmą.

„Turėjau tokią situaciją, kai buvo metų automobilio rinkimai. Lipdama laiptais suklupau ir prieš visus žmones atsiklaupiau. Audrius Giržadas klausė, ar viskas gerai, o aš nusprendžiau pašmaikštauti: „Sugalvok norą, žvaigždė nukrito“. Reikia mokėti iš savęs pasijuokti. Tokių situacijų pasitaiko visiems, o iš kebliausių ir nemalonių geriausia išeiti per juokus“, – įsitikinusi Simona.

Klubo „Pantera“ nuotr./Simona ir Jonas Nainiai
Klubo „Pantera“ nuotr./Simona ir Jonas Nainiai

O kaip yra namuose – ar su mylimuoju, „radistu“ Jonu Nainiu barnius irgi sprendžia juokaudami? „Jau kai būna pykčiai, tada nejuokaujame. Žinoma, jų būna labai mažai ir jie be galo juokingi, pavyzdžiui, ne vietoj padėta dantų pasta ir panašiai. Jeigu aš pykstu, dažniausiai Jonas prieina ir įkyriai kartoja, kad dar papykčiau kol priverčia mane nusišypsoti“, – pasakojo Simona.

Simona pridūrė, kad po dienos darbų juokams nelieka nei noro, nei energijos, todėl namuose jiedu su Jonu bendrauja rimčiau.

„Mano Jonas yra rimtesnis, o aš tai tokia padraika. Namuose mes būname pasiilgę tikrų, normalių pokalbių be kažkokių juokelių ir norisi pasidalinti ramiai dienos įspūdžiais, tad juokaujame tikrai rečiau nei viešumoje“, – pasakojo S.Nainė.

Kiekvieną savaitę „Tik nesijuok“ studijoje susirungs dvi žinomų žmonių komandos, bet laidos metu prizus galės laimėti ir žiūrovai. Dvi komandos studijoje dėl pergalės kovos vadovaujamos savo kapitonų – jų vietas užims dvi pramogų pasaulio garsenybės. Naujojo humoro šou ašis – nemirštantis anekdotų pasakojimo menas bei kiti gerai žinomi žaidimai, kurių metu nesijuokti yra beveik neįmanoma.

TAIP PAT SKAITYKITE: Sporto žurnalistas Tomas Langvinis taps humoro šou „Tik nesijuok“ vedėju

Studijoje žaisiančios žvaigždės ne tik pačios varžysis nuotaikingose užduotyse, bet ir teisėjaus rinkdami geriausius anekdotus pasakojančius laidos žiūrovus. Savo nufilmuotus anekdotus žiūrovai galės siųsti tiesiai laidos kūrėjams, bet to, ypatingame anekdotų ture tarpusavyje susikaus ir Anglijoje bei Norvegijoje gyvenantys lietuviai emigrantai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius