Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Lietuvą trumpam sugrįžęs Martynas Levickis laisvalaikį leido su mama Sofija

Retas svečias Lietuvoje akordeonistas Martynas Levickis (24) trečiadienį Vilniuje laiką leido su savo mama Sofija Levickaite (60). Kaip prisipažino pats muzikantas – tokie judviejų susitikimai gana reti, tačiau labai džiugūs, mieli ir reikalingi jiems abiems.
Martynas Levickis su mama Sofija
Martynas Levickis su mama Sofija / Asmeninio albumo nuotr.

„Iš tiesų, tai su mama matomės pakankamai retai, nes abu labai daug dirbame. Mano grafikas juk toks, kad vieną dieną aš vienoje šalyje, o kitą – jau galiu būti kitoje, todėl stengiuosi progai pasitaikius suorganizuoti mums visą dieną kartu, su pietumis, vakariene, nuotykiais. Mudu visada gražiai praleidžiame laiką“, – portalui Žmonės.lt sakė M.Levickis.

Muzikantas pasakojo, kad Šiauliuose gyvenanti mama Vilniuje lankosi nedažnai, todėl čia paviešėti jai visada labai įdomu. Šįkart Martynas su mama apsilankė Belmonte, kuris mamai labai patiko.

Asmeninio albumo nuotr./Martyno Levickio mama Sofija
Asmeninio albumo nuotr./Martyno Levickio mama Sofija

„Šiandien ji buvo atvykusi į Vilnių, pats taip pat čia esu, todėl abu šauniai pasipramogavome. Ji nelabai pažįsta Vilniaus, todėl viskas jai čia įdomu ir smagu“, – šypsojosi M.Levickis.

Pasiteiravus, ar kaskart, kai jis sugrįžta į Lietuvą, spėja susitikti su mama, M.Levickis teigė, kad dėl koncertų gausos ne visada pavyksta pabūti kartu ir pasimėgauti bendru laisvalaikiu.

„Visaip būna, kartais nutinka ir taip, kad net man grįžus į Lietuvą mudu nespėjame susitikti dėl labai intensyvaus koncertų grafiko. Nuo šio penktadienio kaip tik tai ir prasidės, labai to laukiu, bet kol dar turiu laisvesnio laiko iki koncertų, noriu jį praleisti su artimaisiais ir draugais, nes jiems prasidėjus manęs jau tarsi nebebūna“, – teigė pašnekovas.

Paklaustas, ar mama nepyksta, kad į Lietuvą retai grįžtančiam sūnui ne visada atsiranda laiko susitikti, muzikantas patikino, kad mama įpratusi prie tokio jo gyvenimo būdo, todėl nesutarimų nebūna.

„Kadangi sūnus nuo 18-os metų iškeliavo į Londoną – savo noru ir savo jėgomis – tai mama jau pripratusi prie tokio mano keliavimo. Ji, įtariu, kitaip jau nebeįsivaizduoja mano gyvenimo, kaip ir aš pats“, – šypteli M.Levickis.

Asmeninio albumo nuotr./Martyno Levickio mama Sofija
Asmeninio albumo nuotr./Martyno Levickio mama Sofija

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius