Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į mados fiestą atvykusios „Naujos pupytės“ prisipažino turinčios silpnybę stilingiems drabužiams

Ketvirtadienio vakarą į Vilniaus Teatro arenoje vykusį elegantišką „InŽi“ mados namų „Haute Couture 2014-2015“ kolekcijos pristatymą atskubėjo visas būrys žinomų žmonių. Pasigrožėti stiliaus ir moteriškumo fiesta atskubėjo ne tik pramogų pasaulio atstovai, bet ir meno bei verslo žmonės.
Vita Jakutienė-Pliadytė, Skaistė Steikūnaitė ir Neringa Šiaudikytė
Vakaro svečiai / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Elegancija ir praėjusio laikmečio atmosfera alsuojančiame vakare pristatyta nuostabiausiais žiedais pražydusi mados namų įkūrėjos dizainerės Ingridos Žitkuvienės kurta drabužių kolekcija, kurią sudarė vakarinės ir vestuvinės suknelės, kostiumėliai.

Moteriškos grožio ir stiliaus fiestos nepraleido ir grupės „Naujos pupytės“  narės Neringa Šiaudikytė, Vita Jakutienė ir Skaistė Steikūnaitė.  Merginos vienbalsiai tikino, kad atėjo pasigrožėti mada ir neatmetė galimybės, kad įvertinusios kolekciją norės ką nors įsigyti, mat kaip ir dauguma dailiosios lyties atstovių jos dievinančios stilingus drabužius ir manančios, kad jų moters spintoje niekada nebus per daug.  Atlikėjos pasidžiaugė, kad Lietuvoje daugėja mados renginių ir tikino, kad jie tiesiog būtini.

„Kol dar nepamatėme darbų, tol ramu, bet nežinai, kaip gali būti – jeigu patrauks akį koks drabužis, galime ir susivilioti“, – prieš kolekcijos pristatymą vienbalsiai tikino visos trys.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vakaro svečiai
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vakaro svečiai

N.Šiaudikytė teigė, kad „InŽi“ drabužiai jai mieli širdžiai, mat viena Ingridos Žitkuvienės kurta suknele ji buvo pasipuošusi dalyvaudama „Eurovizijos“ atrankoje.

„Labai smagu, kad Lietuvoje turime tiek puikių dizainerių. Tegu žmonės kuria, o kiti grožisi jų darbais“, – portalui Žmonės.lt sakė N.Šiaudikytė.

Jai antrino ir V.Jakutienė, palinkėjusi, kad Lietuvos dizaineriams sektųsi ne tik būti žinomiems savo šalyje, bet ir išgarsėti užsienyje.

Paklaustos, kokių dizainerių kūryba žavisi labiausiai, merginos vienbalsiai tikino, kad jų akis labiausiai traukia Juozo Statkevičiaus kūryba. V.Jakutienė prisipažino itin besižavinti ir Liutauro Salasevičiaus kurtais drabužiais.

„Bet negali žinoti, ar išvydusios Ingridos kolekciją nepakeisime savo nuomonės“, – šypsojosi atlikėjos.

Pasimėgauti mados vakaru atvyko ir atlikėjos Simona Nainė bei Viktorija Sutkutė, modelis Aistė Šlapokaitė, verslininkė Inga Stumbrienė su vyru Aivaru, „Mis Lietuva 2013” Rūta Mazurevičiūtė su širdies draugu Mantu ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius