Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Olialia“ projektą įsitraukia Pikul pusseserė Orinta

Šios savaitės „Olialia“ pretendentė Orinta, pasirodo, yra „Olialia pupyčių“ lyderės Oksanos Pikul pusseserė. Nenuostabu, kad ji seka visas naujienas apie šią popgrupę kur kas atidžiau nei kiti gerbėjai. Orinta Mockutė prisipažino, kad dėl svarbių klausimų ar tiesiog išsiilgusi draugiško pokalbio visada skambina Oksanai. Kai tik atvyksta į Vilnių, su ja būtinai susitinka – net pas ją apsigyvena.
Orinta Mockutė
Orinta Mockutė / "Olialia" nuotr.

Aštuoniolikmetė kelmiškė artimųjų pasiūlymų prisidėti prie „Olialia“ projekto sulaukė seniai – dar prieš metus.

„Bet tik sulaukusi pilnametystės nusprendžiau išbandyti save – juk „Olialia“ projektas yra nemažas iššūkis“, – sakė Orinta. Užpildžiusi pretendentės anketą, mergina sulaukė projekto organizatorių skambučio, tačiau tąsyk į fotosesiją atvykti negalėjo dėl mokslų.

„Esu gana griežta mokslų atžvilgiu, man tai labai svarbu. Esu vienuoliktokė ir tenka daug mokytis, juolab kad svajoju studijuoti teisę – tam reikia puikiais pažymiais baigti mokyklą. Taigi negalėjau dalyvauti fotosesijoje, nes būtų tekę praleisti pamokas. Antras kartas buvo laimingas, nes tuo metu buvo atostogos ir galėjau atvykti į Vilnių. Žinoma, prieš žengdama tokį drąsų žingsnį vėl pasitariau su artimaisiais“, – prisiminė Orinta.

Fotosesija merginai tapo nelengva užduotimi. Iš vakaro atvykusi į Vilnių pas pusseserę O.Pikul, ji buvo supažindinta su visa fotosesijos eiga.

„Iš pradžių vis tiek buvo sunku perlipti save, nusimesti drabužėlius, įsijausti į seksualios vilioklės vaidmenį, atsipalaiduoti prieš fotografą. Tačiau vėliau įsidrąsinau ir antroje fotosesijos dalyje jau girdėjau komplimentus“, – kalbėjo Orinta.

Aktyvi mergina sako, kad baigusi mokslus, persikrausčiusi gyventi į Vilnių ir pradėjusi studijas, labai norėtų aktyviau prisidėti prie „Olialia“ projekto.

„Manau, jis išties gali įdomiai nuspalvinti gyvenimą. Mielai dalyvaučiau „Olialia“ renginiuose, fotografuočiausi reklamose, jei tik bus galimybė. Manau, dabar buvau pakviesta iš dalies dėl žinomos pusseserės. Tiesą sakant, nelabai tikiu, kad be šio fakto kas nors būtų pastebėjęs merginą iš tokio mažo miestelio kaip Kelmė“, – kukliai kalbėjo „Olialia“ pretendentė.

Sėdėti ir nieko neveikti Orinta nėra pratusi: šešerius metus aktyviai šoko šiuolaikinius šokius, penkerius dainavo chore. Net ir pastarąsias vasaras praleido Švedijoje dirbdama vienoje kavinėje.

„Nemėgstu nuobodžiauti, o Kelmėje, reikia pripažinti, yra nelabai daug veiklos“, – paaiškino O.Pikul pusseserė.

Tačiau visų svarbiausia merginai šiuo metu yra mokslai. „Tam atiduoti visas jėgas man pataria ir Oksana“, – meiliai apie giminaitę kalbėjo Orinta. Jos bendrauja labai artimai.

„Mane stebina nuolatiniai Oksanos ar šio projekto kritikai. Manau, visa tai kyla iš pavydo, o pavydima įdomaus gyvenimo“, – svarstė O.Mockutė, prisidedanti prie „Olialia“ projekto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius