Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 18 /23:00

Į projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ sugrįžta Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas, iškrito – Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus

Šokių aistruoliai kaip ir kiekvieną sekmadienį būrėsi prie televizorių ekranų bei „Ūkio banko“ teatro arenoje idant išvystų LNK televizijoje besiskleidžiantį šokių stebuklą bei pirmieji sužinotų, kas gi iš iškritusių porų vėl sugrįš į projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“. Portale Žmonės.lt pasibaigus balsavimui į projektą grįžo Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas.
Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus
Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Ši tiesioginė transliacija žiūrovų smalsumą kurstė dar ir dėl to, kad šokėjams buvos suteikta visiška laisvė ir ant parketo vyko kova be jokių taisyklių. Šokėjai galėjo patys pasirinkti ne tik personažus, bet ir trokštamo šokio žingsnelius. Be to, projekto prodiuseriai visus intrigavo į projekto komisijos krėslą pasikvietę skandalais apipintą dainininką Kastytį Kerbedį.

Laida prasidėjo netikėtu pasirodymu. Mat Radžis Aleksandrovičius, ką tik parsibeldęs iš dvaro, kuriame ieško sau nuotakos, sudainavo  prieš kelias savaites atliktą Psy dainos „Gangnam style“ lietuvišką adaptaciją „Opa, kaip gerai“. Dainos metu visi šokėjai ant parketo siūbavo klubais ir darė sūkinius.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė

Pirmieji šokių projekto parketą išmėgino Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė. Pora sušoko Lietuvių liaudies šokį su kojokais. Pavojingas ir neįprastas žingsnelių kratinys sužavėjo visus iki vieno komisijos narius ir jie vienbalsiai porai skyrė balų maksimumą – 40.

Antriesiems pasirodyti scenoje laimė teko Renatai Uzialkaitei ir Vadimui Šuško. Pora kovų be taisyklių vakare pasirinko modernų baletą. Net į komisiją sugrįžusi Edita Daniūtė buvo kur kas atlaidesnė ir išvadinusi poros šokį „kiču“ skyrė aukščiausią balą.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Renata Uzialkaitė ir Vadimas `uako
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško

Donatas Baumila-Dūnis prieš šokį atlikęs lyrišką savos kūrybos dainą čiupo savo partnerę Rasą Židonytę ir sušoko gatvės šokius – hiphopą. Pora savo sukurtai dainai pasirinko JAV r‘n‘b  muzikos princesės Rihanna dainą „Diamonds“. Nežinia ar dėl puikaus šokio, ar dėl populiarios dainos publika alpo oš džiaugsmo – šėlo, šaulė ir plojo.

Scenoje atsiradęs hamakas, du kokteiliai ir ryškiai geltonais apdarais apsirengę Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus gali reikšti tik vieną – salsa su lambados elementais. Nuotaikingas šokis patiko visiems, tik ne širšės vaidmenyje užstrigusiai E.Daniūtei. Prieš tai dalijusi dešimtukus ji Ingridai skyrė 8 balus.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus

Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis sušoko itin nuotaikingą lindy hopą jūreivio ir jo krante laukiančios mylimosios etiudo tema. Apstulbusi komisija be abejonės porai skyrė maksimalią balų sumą.

Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila sušoko aistringą, karštą, emocionalų šiuolaikinį šokį su flamenko ir tango elementais. Savo simpatijų porai dar prieš laidą neslėpė Kastytis Kerbedis. Porai sušokus dalininkas ne tik padovanojo gėlių puokštę,  pats atsistojo iš savo vietos, bet ir paliepė atsistoti studijoje susirinkusiems žiūrovams. Tokiu būdu išreikšdamas savo begalinę simpatiją porai.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila

Savo gerbėjų ir visų projekto mėgėjų šioje laidoje už aplaidumą atsiprašiusi Gintarės Gurevičiūtės ir Vytauto Mackonio pora pasirinko ritmingą salsą. Tiesa, komisija salsos sumišusios su gatvės šokiais nesuprato. Giedrius Drukteinis Gintarės ir Vytauto šokiu buvo labai nepatenkintas ir porą išvadino „gatviniais urlaganais“.

Paskutinieji pasirodė Katažina Nemycko ir Dainius Dimša. Jie sušoko įspūdingą šiuolaikinį šokį. Kuris, nors ir komisijos ne itin suprastas, liko puikiai įvertintas.

Papildomus tris savo balus padovanojo ir Vytenis Pauliukaitis. Vieną balą jis skyrė Kristinai Navickaitei-Tinai ir Tadui Rimgailai, du taškus už subtilesnį šokį davė Katažina Nemycko ir Dainius Dimša, o tris taškus – Aušrai Štukytei ir Tomui Slausgalviui.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./  Katažina Nemycko ir Dainius Dimaa
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Katažina Nemycko ir Dainius Dimša

Visą savaitę portalo Žmonės.lt skaitytojai balsavo už savo favoritus. Nors įtempčiausia kova vyko tarp Jurgos Anusauskienės ir Manto Stonkaus porų, beveik 2 tūkst. balsų skirtumu nugalėjo J.Anusauskienė.

Labiausiai nepasisekė Ingridos Kazlauskaitės ir Ovidijaus Andriekaus porai, nes susumavus žiūrovų ir komisijos narių rezultatus būtent jie paliko projektą.

Galutinė projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ komisijos ir žiūrovų lentelė:

  1. Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila
  2. Katažina Nemycko ir Dainius Dimša
  3. Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis
  4. Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško
  5. Donatas Baumila ir Rasa Židonytė
  6. Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė
  7. Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis
  8. Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus
    Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Projekto Kviečiu aokti. Pažadinta aistra akimirka
    Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius