Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Puzaraitė: „Meilė manęs neaplanko“

Dvidešimtmetė Irūna Puzaraitė, duodama interviu „Kauno dienai“, sakė , kad ji niekada nebus tokioje komandoje kaip „Olialia“, o taip pat atskleidė savo tobulo gyvenimo sampratą.
Irūna Puzaraitė
Irūna Puzaraitė / FHM nuotr.

I.Puzaraitė, duodama interviu „Kauno dienai“, ir vėl neišvengė klausimų apie atviras fotosesijas. „Toks mano darbas – kartais perlipti per save. Mes turime teisę pasirinkti, o man patinka aktyvus gyvenimas ir dėmesys. Gyvename vieną kartą, aš esu maksimalistė ir noriu išbandyti visas galimybes“, – sakė I.Puzaraitė.

Ji taip pat sakė, kad šiuo metu neturi draugo. „Nesu nusiteikusi prieš, aš normali mergina. Bet neturiu laiko“, – sakė mergina. Tiesa, ji taip ir nepakomentavo, ką reiškia jos žodžiai, jog nesilaiko celibato ir nepasakė, ar neturi meilužio.

Irūna turi ir savo tobulo gyvenimo sampratą: „Mylimas darbas. Artimieji. Ir dar – meilė. Ji manęs neaplanko. Bet aš laukiu, laukiu...“

Beje, Irūna kategoriškai pasakė, jog niekada negalėtų būti dar viena „Olialia“ mergaite. „Ačiū, bet tokioje komandoje aš nebuvau ir nebūsiu. Dirbu su profesionalais.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius