Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Seimą nepatekęs Andrius Šedžius teigia esąs geriausias kandidatas į Lietuvos prezidentus

Šiaulietis Andrius Šedžius laimingas. Rinkimų rezultatai aiškūs: jo darbai Seime jau baigti. Tačiau kodėl politikas džiūgauja? Kodėl nebenori į parlamentą? Jis atviras: vyro tikslai gyvenime kur kas didesni. Metas ruoštis svarbiems įvykiams. Andrius drąsiai siunčia žinią savo rinkėjams: „Noriu, kad mane stebėtumėte tarsi pro didinamąjį stiklą ir įsitikintumėte, kad geresnio kandidato į Lietuvos prezidentus už A.Šedžių nebus“.
Andrius Šedžius
Andrius Šedžius / BFL nuotr.

„Rinkimų rezultatai parodė, jog esu gerokai populiaresnis už milijonierių Vladimirą Romanovą, už ponią Kristiną Brazauskienę ir už daugybę kitų kandidatų. Už mane balsavo kone pusantro tūkstančio rinkėjų. Ir tik vienoje rinkimų apylinkėje. Tuo tarpu milijonierius V.Romanovas ir politikės kelią pasirinkusi verslininkė Kristina Brazauskienė nesurinko nė tūkstančio balsų per visą Lietuvą!“ – sakė A.Šedžius.

Žygiuodamas Šiaulių bulvaru, vyras prabilo ir apie juodąsias technologijas. Žmonių papirkinėjimas rinkimų metu, anot jo, įprastas dalykas. Parlamentaras atskleidė, jog pats savo akimis regėjo žoliapjoves, kurias Šiaulių gyventojams jo oponentė dovanojo prieš rinkimus.

A.Šedžius įsitikinęs, jog kandidatai, kurie į Seimą braunasi duodami kyšius savo rinkėjams, privalo būti nubausti. „Tie politikai, kurie teikia dovanas prieš rinkimus, jiems pasibaigus dovanų tikrai nedalins“, – įspėjo jis.

Artimiausiu metu A.Šedžius planuoja nerti į verslo pasaulį, gausinti milijonus, palepinti mylimąją Moniką Kvietkutę ir atsakingai ruoštis artėjantiems prezidento rinkimams. Gal pagaliau atsiras laiko suplanuoti ir vis atidėliojamas vestuves?

A.Šedžiaus žodžius žiūrovai galės išgirsti antradienio vakarą 20.55 val. LNK laidoje „Karamelinės naujienos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius