-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Į skolas įklimpusiai Aistei Pilvelytei leista bankrutuoti: teks gyventi už 391 eurą per mėnesį

Paskutiniąją 2014 metų dieną dainininkė Aistė Pilvelytė sulaukė geros žinios. Klaipėdos apylinkės teismas leido jai bankrutuoti ir taip atsikratyti nepakeliamos skolų naštos, praneša Žmonės.lt.
Aistė Pilvelytė
Aistė Pilvelytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Į skolas atlikėja įklimpo po bandymo plėtoti statybų verslą. Ekonominio pakilimo metais ji kartu su tėvu publicistu, verslininku Algirdu Pilveliu prisipirko nekilnojamojo turto. Tačiau pirkinių taip ir nerealizavo, o atėjus krizei jis dar ir nuvertėjo.

Galiausiai visi objektai buvo perleisti antstolių žinion, o Pilveliams liko vien paskolų našta. Vienintelę galimybę jos atsikratyti A.Pilvelytė matė bankrutuodama.

Moters prašymo šiai procedūrai Klaipėdos apylinkės teismas sulaukė gruodžio pradžioje, o paskutinę metų dieną priėmė sprendimą leisti jai bankrutuoti.

A.Pilvelytė oficialiai yra įsikūrusi Neringoje, tad jos prašymas bankrutuoti buvo nagrinėjamas Klaipėdos apylinkės teisme. Pati atlikėja nedalyvavo nė viename teismo posėdyje, tikindama, kad serga pati arba jos atžala.

Viešinti savo įsiskolinimų moteris nepageidavo, tad išsiprašė teismo, kad jos prašymas būtų nagrinėjamas už uždarų durų.

Iškėlus bankroto bylą A.Pilvelytei teks išgyventi už 1350 litų (391 eurą) per mėnesį. Visos kitos jos pajamos bus skirtos įsiskolinimams padengti.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Aistė PIlvelytė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Aistė PIlvelytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius