-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į televizijos ekranus grįžta aktorius Antanas Šurna

Vienas populiariausių Lietuvos aktorių Antanas Šurna grįžta į televizijos ekranus. Šiuo metu filmuojamame antrajame LNK serialo „Mano mylimas prieše“ sezone aktorius vaidins patyrusį, tvirto charakterio advokatą.
Antanas Šurna
Antanas Šurna / LNK nuotr.

„Seriale Antanas Šurna vaidins Mykolo šeimos draugą, advokatą Algimantą, pasiryžusį bet kokia kaina ir metodais padėti išsiaiškinti tiesą, – pasakojo „VRS grupės“ prodiuserė Rasa Pileckaitė. – Aktoriaus kuriamas personažas, kaip ir pats Antanas Šurna – charizmatiška ir stipri asmenybė, todėl narpliodamas sudėtingas situacijas jis nesibodi pasinaudoti net ir drastiškomis priemonėmis“.

Pats aktorius sako, kad į savo veikėjo charakterį per daug nesigilino. „Vieną dieną vaidinu rusų karininką, kitą – mokslininką, dar kitą – advokatą, todėl nemanau, kad turėčiau ieškoti panašumų ar skirtumų su savo paties charakteriu“, – sakė A. Šurna. Aktoriaus manymu, vaidinant svarbiausia žinoti, ką nori pasakyti žiūrovui, o ne bandyti personažą prisitaikyti sau. „Kiekvienas žanras turi teisę egzistuoti, ir visai nesvarbu, kur vaidinti – tragedijoje, komedijoje, seriale ar filme. Svarbiausia savo darbą atlikti profesionaliai“, – mano vienas garsiausių Lietuvos aktorių.

Antanas Šurna negaili gerų žodžių „Mano mylimas prieše“ kartu su juo vaidinančiai aktorių komandai, kuri, jo nuomone, iš tiesų labai profesionali ir pajėgi sukurti įdomų serialą. „Nors prie komandos prisijungiau dar visai neseniai ir spėjau nusifilmuoti vos keliose serijose, labai džiaugiuosi vaidindamas kartu su Gediminu Girdvainiu, Janina Matekonyte, Dalia Michelevičiūte ir kitais. Visų dar net nespėjau susitikti“, – kolegas gyrė aktorius Antanas Šurna.

Antrasis serialo „Mano mylimas prieše“ sezonas – jau rudenį per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius