-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į TV ekranus sugrįžta legendinis serialas „Žavūs ir drąsūs“

Jau nuo spalio 3-osios naujojo kanalo moterims TV8 eteryje atgims legendinio, visame pasaulyje žinomo serialo „Žavūs ir drąsūs“ tęsinys, kuriame – nepamirštamų herojų gyvenimai prabėgus dešimtmečiui.
Serialas „Žavūs ir drąsūs“
Serialas „Žavūs ir drąsūs“ / TV8 nuotr.
Temos: 2 Serialas TV

Per 24-erius savo gyvavimo metus, serialas buvo įvertintas 70 įvairiausių apdovanojimų ir net 219 nominacijų! Net po dvi kultinio pasakojimo serijas TV8 žiūrovės matys šiokiadieniais 15.00 val.

Prabangaus Beverli Hilso rajono pažibos, įtakingiausia ir svarbiausia šeima Foresteriai – mados pasaulio lyderiai, diktuojantys įvaizdžio taisykles visoms įžymybėms. Turtai, aukštuomenės gyvenimas, mados tendencijų vaikymasis, tviskantys namai, meilės nuotykiai, aistros – viskas susipynę į kunkuliuojančių jausmų katilą. Deja, išoriškai gražus ir prabanga spindintis gyvenimas Foresterių neapsaugo nuo šeimyninių dramų: alkoholizmo, skyrybų ir skaudžių netekčių.

„Foresterių mados namai“ – miesto mados diktatoriai. Erikas Foresteris – pripažintas dizaineris, o jo žmona Stefanė Forester – turinti ne tik daug turtų, bet ir daug pažinčių. Ridžas – vyriausias, išdidus sūnus. Tornas – mažiau dėmesio iš artimųjų sulaukiantis jaunėlis. Kristen – miela, bet labai šalta vyresnioji duktė. Felicija – tiesiog pašėlęs vaikas. Deja, Eriko ir Stefanės santuokos nesklandumai paliečia dramatiškus jų vaikų gyvenimus – tarpusavyje čia dalijamasi ir sutuoktiniais, ir meilužiais!

Veiksmo epicentre atsiduria ir Loganų šeima, negalinti pasigirti nesuskaičiuojamais turtais. Betė Logan – šeimos galva, nelaimingai įsimylėjusi Eriką Fosterį. Moteris turi tris dukras: Bruk – užsispyrusi nenuorama vyresnioji, Dona – lengvabūdiškas modelis, o Keitė – visad liekanti gražesnių seserų šešėlyje.

Į dviejų šeimų gyvenimus įsiveržia įžūlioji Salė Spektra, o su ja – ir „Spektrų mados namai“, Foresterių kompanijos kopija. Taigi, serialo veikėjai susiduria su tokiais kasdieniais rūpesčiais kaip dviveidiškumas, išdavystė, neištikimybė, kerštas ir slaptos pinklės. Čia atsiranda vietos ne tik žmogžudystės ir prievartavimų šešėliams, bet ir prisikėlimui iš mirties!

Legendiniai „Žavūs ir drąsūs“ – nuo spalio 3 dienos šiokiadieniais 15.00 val. per TV8

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius