-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Į TV6 „Sextetą“ pretenduoja drąsiausios Lietuvos merginos

Vos tik TV6 eteryje pradėjo suktis paslaptingi klipai, skelbiantys, kad ieško nepaprastų ir drąsių merginų, šio kanalo elektroninį paštą užplūdo daugiau nei tūkstantis anketų.
„Sexteto“ logotipas
„Sexteto“ logotipas / TV6 nuotr.
Temos: 1 TV6

Panelių, norinčių būti „Sexteto“ merginomis, Lietuvoje iš tiesų netrūksta. Kandidačių amžius įvairus: nuo 14 iki 34 metų. Visos merginos kaip susitarusios sako esančios drąsios, išskirtinės ir labiausiai tinkamos naujam iššūkių ištroškusiam šešetukui, rašoma TV6 pranešime.

Kiekviena iš jų anketoje be pagrindinės informacijos turi nurodyti savo talentus, drąsiausius poelgius ir svajones. Kandidatės tikina, kad gali užkalbinti bet kurį gatvėje sutiktą žmogų. Kelios merginos tvirtina šokusios su guma nuo bokšto, o daugumai – tai tik iššūkis, kurį trokšta įgyvendinti. Anketas pildžiusios merginos vaizduote nesiskundžia ir svajoja apie labai įvairius ir netradicinius dalykus: išgelbėti kam nors gyvybę, surengti skandalingiausią renginį, dalyvauti erotinėje fotosesijoje, pėsčiomis nužygiuoti iš Vilniaus į Klaipėdą ar net pilotuoti karinį lėktuvą.

Kai kurių kandidačių darbai jau dabar kartais nenusileidžia drąsiausioms fantazijoms.

„Parsivežiau savo mirusią prosenelę automobilyje. Vairavau pati“, – apie drąsiausią savo gyvenimo poelgį pasakoja viena mergina.

Tarp norinčių būti „Sexteto“ narėmis yra tokių, kurios padirbinėjo dėstytojų parašus, užkūrė laužą kambaryje, susimušė su stambesniu vagimi ir atsikovojo savo mobilųjį telefoną, 2 kartus susižadėjo, o vėliau pabėgo, ir kitaip nustebino aplinkinius.

„Dalyvavau visažistų konkurse neturėdama jokios patirties. Taip išbandžiau savo drąsą“, – pasakoja kita pretendentė į „Sextetą“.

Laidos kūrėjai džiaugiasi sulaukę tokio aktyvių merginų susidomėjimo „Sexteto“ projektu ir teigia, kad išrinkti 6 šauniausias nėra lengva. Pirmiausia bus peržiūrimos anketos ir atrinktos geriausios. Paskui atrinktųjų laukia sunkesni ir ekstremalesni išbandymai – tiesiai prieš kameras jos turės įrodyti, ar yra vertos būti naujojo „Sexteto“ šešetuko narėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius