Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Vilnių atskridusios grupės „Aerosmith“ lyderis Stevenas Tyleris: „Atvažiavome supurtyti jūsų pasaulio“

Pirmadienio popietę Vilniaus oro uoste nusileido privatus legendinės amerikiečių roko grupės „Aerosmith“ lėktuvas. Jau trečiadienio vakarą muzikos legendos koncertuos Vilniaus „Siemens“ arenoje.
„Aerosmith“ vokalistas Stevenas Tyleris su gerbėjomis Vilniaus oro uoste
„Aerosmith“ vokalistas Stevenas Tyleris su gerbėjomis Vilniaus oro uoste / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Aerosmith“ į Vilnių atvyko 16 valandą. Oro uoste rokerius pasitiko keletas ištikimiausių gerbėjų. „Aerosmith“ lyderis Stevenas Tyleris nepasididžiavo su jais nusifotografuoti ir negailėjo autografų.

Iš oro uosto „Aerosmith“ nariai ir jų komanda išvyko keletas minučių po 16 valandos. Po Vilnių „Aerosmith“ važinės penkiais prabangiais „Mercedes Benz“ S klasės automobiliais.

Lietuvoje garsenybės ketina svečiuotis iki pat ketvirtadienio. 

Viešėdama Vilniuje grupė mėgausis prabanga: „Aerosmith“ nariai iš oro uosto patraukė viešbučio „Kempinski Hotel Cathedral Square“ link, kur jiems paruoši prašmatnūs apartamentai, dar likus kelioms dienoms iki koncerto organizatoriams pakeitė ilgą pageidavimų sąrašą

VIDEO: Grupė "Aerosmith" atvyksta į viešbutį Vilniuje
Atvykę į viešbutį „Aerosmith“ muzikantai buvo puikiai nusiteikę. Čia jų taip pat laukė keli gerbėjai. Grupės lyderis S.Tyleris noriai fotografavosi su kiekvienu ir siūlėsi duoti autografą viešbučio darbuotojams. 

„Atvykome čia tam, kad supurtytume jūsų pasaulį“, – Žmonės.lt sakė S.Tyleris. Paklaustas, ką žada veikti iki koncerto – juk scenoje pasirodys tik trečiadienio vakarą – dainininkas tikino bent kol kas planų neturįs. Tuo tarpu kiti „Aerosmith“ nariai tikino norintys net nueiti į kiną.

„Ar jūs turite kokių gerų muziejų? Reiktų nueiti į muziejų. Tai jūs man pasakykite, ką reiktų nuveikti. Aš noriu į kokį nors vakarėlį!“ – entuziastingai kalbėjo jis. 

S.Tyleris tikino, kad trečiadienį vilniečiai ir miesto svečiai pamatys įspūdingą šou. „Šios gastrolės yra itin efektingos. Pamatysite labai daug efektų ir paklausysite gero gero roko. Nepraleiskite šou – to dar nebūsite matę“, – kalbėjo muzikantas.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Stevenas Tyleris
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Stevenas Tyleris

Skambės garsiau nei „Metallica“

Pirmas Lietuvoje ir vienintelis visame regione „Aerosmith“ koncertas yra įtrauktas į grupės pasaulinių gastrolių „Global Warming Tour“ tvarkaraštį. Nors šios gastrolės yra skirtos pristatyti naujausią grupės albumą „Music From Another Dimension!“, koncertuose skamba geriausi „Aerosmith“ hitai.

Turo, o ir koncerto Vilniuje metu grupės nariai ypač daug dėmesio skiria gero šou atributams – garsi ir šviesos įrangai. Skaičiuojama, kad „Aerosmith“ penkiukė į sostinės areną atsigabeno daugiau garso ir šviesos įrangos nei 2010 metais čia koncertavusi „Metallica“.

Vilniaus „Siemens“ arenoje koncertuosiančius JAV roko dievus „Aerosmith“ apšildys Lietuvos roko legendos „Antis“ – viena geriausių visų laikų Lietuvos grupių žiūrovams ruošia ypatingą programą. „Aerosmith“ komanda apšildančią grupę savo koncertui Lietuvos sostinėje rinkosi iš trijų kandidatų.

88 koncertų penkiuose žemynuose „Global Warming Tour“ yra ilgiausias „Aerosmith“ pasaulinis turas nuo 1997-1999 metais vykusio „Nine Lives Tour“, kai buvo surengti net 204 koncertai. Akivaizdu, kad legendinių JAV rokerių energija tebesilieja per kraštus – iš karto po paskutinio šio pasaulinio turo koncerto liepos 2 dieną Kijeve, „Aerosmith“ Šiaurės Amerikoje pradės naują „Let Rock Rule Tour“. Per 2 mėnesius nenuilstantys vyrukai surengs dar 21 koncertą JAV ir Kanadoje. 

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Stevenas Tyleris
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Stevenas Tyleris
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Aerosmith“ atvyko į Vilnių
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Aerosmith“ gerbėjos dovana

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius