Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Vilnių atvyko prancūzų žvaigždės Isabelle Huppert dukra, aktorė Lolita Chammah

Festivalio „Kino pavasaris“ kvietimu ketvirtadienio vakarą į Lietuvą atskrido garsios prancūzų aktorės Isabelle Huppert (62) dukra, taip pat žymi Prancūzijos aktorė Lolita Chammah (33). Į Vilniaus oro uostą ji atskrido tiesiai iš Paryžiaus.
Lolita Chammah ir Laura Schroeder
Lolita Chammah ir Laura Schroeder / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Lolitą Chammah atskraidinęs lėktuvas Vilniaus oro uoste nusileido 21 valandą. Garsi prancūzų aktorė į Lietuvą užsuko tam, kad tarptautiniame Vilniaus kino festivalyje „Kino pavasaris“ pristatytų filmą „Užtvanka“ („Barrage“), kuriame sukūrė pagrindinį vaidmenį.

Drauge su aktore į Lietuvą atskrido ir šios juostos režisierė Laura Schroeder. Viešnias oro uoste pasitiko „Kino pavasario“ vadovė Vida Ramaškienė.

Iki šiol prancūzų garsenybė Lolita Chammah Lietuvoje nėra lankiusis.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Lolita Chammah atskrido į Vilnių
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Lolita Chammah atskrido į Vilnių

Filmas „Užtvanka“ „Kino pavasario“ žiūrovams Vilniuje bus rodomas penktadienį, kovo 31-ąją, sekmadienį, balandžio 2-ąją, ir trečiadienį, balandžio 5-ąją.

Apie filmą „Užtvanka“

Po dešimties metų klajonių po užsienį Ketrina (Lolita Chammah) grįžta į Liuksemburgą susitikti su dukrele Alba, kurią augina močiutė Elizabet (Isabelle Huppert). Teniso aikštelėje stebint, kaip dukrelę auklėja močiutė, Ketrinos veide atsispindi kažkada vaikystėje toks pat patirtas pažeminimas. Akivaizdu, kad šioje šeimoje galioja griežtas vaidmenų pasiskirstymas.

Mergaitė, pamačiusi mamą, reaguoja šaltai, nes ši staiga įsibrovė į jos gyvenimą. Ketrina susitaria su mama, kad leistų vieną dieną pabūti su dukrele, bet pasinaudoja proga ir išsiveža ją į šeimai priklausantį namą prie ežero.

Čia išryškėja ir motinos, ir dukters užspaustos nuoskaudos. Kartais jos atrodo lyg dvi seserys, šokančios sode ar vilkinčios vaikiškus megztukus. Tad ar pavyks Ketrinai prisijaukinti tiek metų nematytą dukterį?

VIDEO: BARRAGE - Isabelle Huppert, Lolita Chammah Film Teaser\Clip (Berlinale 2017)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius