Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Žvaigždžių duetų“ finalą pateko Vita su Ilja ir Jarmo su Ruslanu

Populiariausiame muzikiniame šou „Žvaigždžių duetai“ įvyko pirmasis pusfinalis. Pirmajame pusfinalyje šeštadienį susikovė Suomijos režisierius Jarmo Skonas ir Ruslanas Kirilkinas, muzikos mokytoja Vita Pimpienė ir Ilja Aksionovas, aktorius Tomas Rinkūnas ir Eglė Jakštytė bei renginių organizatorė Agnė Armoškaitė ir Karolis Ramoška.
Jarmo ir Ruslanas Kirilkinas
Jarmo ir Ruslanas Kirilkinas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Pagal taisykles tik du iš šių keturių duetų galėjo patekti į didįjį finalą birželio 4-ąją. Pirmąją vietą komisija skyrė Agnei su Karoliu, antrąją – Vitai su Ilja, trečiąją – Jarmo su Ruslanu ir ketvirtąją – Tomui su Egle.

Žiūrovai daugiausiai balsavo už Vitą su Ilja, antrojoje vietoje pagal balsus liko Jarmo su Ruslanu, trečiojoje – Tomas su Egle, ketvirtojoje – Agnė su Karoliu.

Kadangi žiūrovų balsai turi pirmenybę prieš komisijos vertinimus, su projektu turėjo atsisveikinti Agnės ir Karolio bei Tomo ir Eglės duetai.

Vita su Ilja ir Jarmo su Ruslanu finale susikaus su antrojo pusfinalio laimėtojais.

Kitą šeštadienį antrajame LNK „Žvaigždžių duetų“ pusfinalyje dėl vietos finale kovos šokėja Kristina Navickaitė – Tina ir „Thundertale“, aktorius Mantas Stonkus ir Vilija Matačiūnaitė, šokėjas Andrius Butkus ir Ona Kolobovaitė bei teisininkė Rūta Pentiokinaitė ir Merūnas Vitulskis. Poros į finalą pateks susumavus komisijos ir žiūrovų balsus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius