Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva Gervinskaitė: „Tik dabar supratau, kas įvyko“

Pirmuose interviu „Mis Lietuva 2011“ Ieva Gervinskaitė (21) vis kartojo, kad laimėjimas gražuolių konkurse nepakeis jos gyvenimo, tačiau dabar žavi mergina pripažįsta, jog viskas keičiasi kardinaliai. Tėvų ūkį Žemaitijoje į ūžiantį Vilnių iškeitusi tituluota gražuolė žurnalui „Privatu!“ sako: „Myliu savo gyvenimą!“
Mis Lietuva 2011 Ieva Gervinskaitė
Mis Lietuva 2011 Ieva Gervinskaitė / Viganto Ovadnevo nuotrauka

Ieva, praėjo daugiau nei mėnuo nuo tos akimirkos, kai Tau buvo uždėta gražiausios Lietuvos merginos karūna. Kaip pasikeitė tavo gyvenimas?

Jau praėjo mėnuo? Oho, net nepajutau (juokiasi). Anksčiau vasaras leisdavau pas tėvus Skuodo rajone, padėdavau jiems ūkyje, ilsėdavausi gamtoje. O dabar apsigyvenau Vilniuje, kur atsirado daug reikalų. Ruošiuosi konkursui „Mis Pasaulis 2011“, dalyvauju fotosesijose, daliju interviu. Šis gyvenimo periodas man labai patinka. Tiesa, tik dabar pradedu suvokti, kad laimėjau grožio karūną. Turi praeiti tam tikras laiko tarpas, kad žmogus įsisąmonintų gyvenimo pokyčius. Man prireikė mėnesio.

Pakeitei gyvenamąją vietą. Ar merginai, kuri vasaras leisdavo tėvų ūkyje kaime, galbūt net daržus ravėdavo, Vilnius neatrodo kiek per didelis?

Tikrai ne. Man čia viskas patinka – ir vieta, ir žmonės. Kita vertus, aš savarankišką gyvenimą pradėjau labai anksti. Būdama penkiolikos išvažiavau mokytis į Klaipėdos Stasio Šimkaus konservatoriją. Apskritai iš prigimties nesu tylenė, man nesvetimas jaunatviškas gyvenimo būdas. Dabar jaučiuosi savo rogėse – ten, kur ir turiu būti.

Ar po to, kai buvai pripažinta gražiausia Lietuvos mergina, padidėjo vaikinų dėmesys?

(Juokiasi) Nors man vaikinų dėmesio niekada netrūko, dabar jis iš tiesų padidėjo. Vieni stipriosios lyties atstovai žavisi ne manimi, o iškovotu titulu. Kitiems mano pasirodymas konkurse padėjo pamatyti ir atrasti mane minioje. Pastarųjų dėmesys kur kas malonesnis. Ar turiu vaikiną? Ne, rimtų santykių dabar nemezgu, nors simpatijų yra.

Kaip vaikinai tave kibina: švilpauja gatvėje, kalbina parduotuvėje ar kviečia pasilinksminti į naktinį klubą?

Naktiniame klube jau labai seniai buvau. Dažniausiai vaikinai man dėmesį rodo labai atsargiai ir subtiliai. Niekas gatvėje nešvilpauja ir neužkabinėja. Jei būčiau „Olialia“ mergaitė, galbūt ir kibintų tokiu būdu, tačiau „Mis Lietuvos 2011“ titulas įpareigoja ne tik mane, bet ir tuos, kurie nori mane kibinti (juokiasi).

Daugelis merginų prieš gražuolių konkursus laikosi griežtų dietų. Ar ir tu taip elgeisi, siekdama tobulų kūno linijų?

Niekada nebuvau iš tų merginų, kurios gali džiaugtis tobulomis kūno linijomis. Todėl tiek prieš konkursą, tiek dabar stengiuosi bėgioti krosą, plušti sporto salėje, vengti riebių patiekalų ir neprisivalgyti vakarais. Puikiai suprantu, kad jei nori džiaugtis gražiu kūnu, privalai vengti picų ir mėsainių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius