Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ievos Šimukauskienės romantiškas įvaizdis nepapirko Ramūno Rudoko

Naująja televizijos žvaigždute tituluojama šokėja Ieva Šimukauskienė trečiadienio vakarą LNK studijoje filmuojamuose „Žvaigždžių duetuose“ suspindo it pavasarinė vyšnia. Pasipuošusi rausvo šilko suknute bei raudonais aksesuarais, žavioji vedėja atrodė itin romantiškai. Tiesa, pastaruoju metu Ieva labai pamėgo vadinamuosius batus žudikus – kaip ir kelias laidas prieš taip, taip ir šįkart duetų vedlė į sceną žengė atviromis ir itin aukštais kulniukais basutėmis.
Laidos akimirka
Laidos akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Žaismingas, bet subtilus vedėjos įvaizdis nebe pirmąsyk užkliuvo vienam komisijos narių – aktoriui Ramūnui Rudokui. Po jautraus Onos Kolobovaitės ir Andriaus Butkaus pasirodymo, Ieva, prašiusi pakomentuoti folkoloro stiliumi atliktą kūrinį, sulaukė kandžios replikos iš Ramūno: „Mergaitė su berniuko šukuosena niekada nieko nesupras“. 

Televizijos žiūrovai jau turbūt priprato prie Ramūno Rudoko jausmų išraiškos vedėjai: vieną laidą aktorius bučiuoja Ievai skruostus ir rankas, kitą – bando įgelti kibdamas prie netradicinės Ievos šukuosenos. Pati Ieva stengiasi nesuglumti, o į išsakytas pastabas sureaguoti šmaikščia kontrataka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius