-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

I.Jurgelevičiūtė su ašaromis atsiprašys mamos ir prabils apie ją išdavusius draugus bei netikėtą ligą

Kruopščiai slėpta santuoka kalėjime ir beveik pusantrų metų tylos. Jau šį pirmadienį, kovo 22-osios vakarą, 20.30 val. TV3 gyvenimo būdo laidos „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovai išgirs, kur visą šį laiką buvo dingusi paslaptingiausia pramogų pasaulio žvaigždė dainininkė Irma Jurgelevičiūtė.
Irma Jurgelevičiūtė
Irma Jurgelevičiūtė / TV3 nuotr.

„Ir kad nėščia, ir kad privertė, ir kad sumokėjo, šantažavo, oi kiek visko girdėjau“, – atvirai stebėsis 37-erių moteris, nutarusi duoti pirmąjį interviu televizijai.

„Tai bus ilgai lauktas ir sunkus pokalbis apie gyvenimą ne pa

TV3 nuotr./Irma Jurgelevičiūtė
TV3 nuotr./Irma Jurgelevičiūtė

gal taisykles, apie gyvenimo sprendimą, kuris it griaustinis sudrebino ne tik visą pramogų pasaulį, bet ir pačios Irmos gyvenimą. Juk ją išdavė draugai, kurie netruko visai Lietuvai komentuoti jos asmeninius reikalus. Tiksliau, tai, ką tik manė žinantys, o tuo metu pati atlikėja tylėjo ir slėpėsi“, – būsimo siužeto detales atskleidžia I. Jurgelevičiūtę prakalbinęs „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjas Edvardas Žičkus.

Kodėl prakalbusi apie savo mamą, Irma nesuvaldys ašarų ir prieš televizijos kameras net keliskart jos viešai atsiprašys? Po trečiosios dainininkės santuokos į ją nukrypo visos žiniasklaidos atstovų akys, o paparacai persekiojo ne tik žvaigždę, bet ir jos artimuosius.

„Laukė pas kaimynus, apklausinėjo mamos bendradarbius, tykojo jos darbe ar septintą ryto išeinančios pavedžioti šunį. Sakiau, kad nekalbėsiu, kad nebus interviu, bet persekiojimas vis nesibaigė. Tada tik mąsčiau, kaip nepakliūti į jų akiratį, kaip likti nepastebėtai“, – pirmadienio laidoje susijaudinusi kalbės Irma ir neslėps pasibaisėjimo ne tik kai kurių kolegų iš pramogų pasaulio, buvusių draugų, bet ir garsių medikų komentarais, iškart po jos santuokos išsakytais spaudoje.

„Labai norėčiau kai kuriuos žmones sutikti gatvėje. Kaip jie man pažiūrėtų į akis, ką pasakytų? O aš prie jų tikrai prieičiau“, – apmaudo neslepia Irma.

Tačiau kodėl dainininkė visą šį laiką buvo atsitvėrusi tylos siena ir taip vengė bet kokio dėmesio? Ar tikrai ne slapta santuoka su kaliniu, o sunki liga ją privertė tapti nematoma?

„Tada pagalvojau: Dieve, o jeigu aš neišgyvensiu. Pasveikau. Ir puikiai žinau, ką reiškia laiku kreiptis į medikus“, – jau šį pirmadienį 20.30 val. TV3 gyvenimo būdo laidoje prabils dainininkė Irma Jurgelevičiūtė.

Pirmasis paslaptingos dainininkės interviu televizijai – laidoje „Gyvenimas yra gražus“ kovo 22-ąją 20.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius