-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iliuzionistas Mantas Wizard: Lietuvoje už gerus pinigus bet kas gali dingti!

Jau rugsėjį profesionalūs šokėjai ir ryškiausios pramogų pasaulio žvaigždės suksis ant TV3 parketo trečiajame populiariausio projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ sezone, kurio kodas – „Meilė“!
Iliuzionistas Mantas Wizard
Iliuzionistas Mantas Wizard / TV3 nuotr.

Kartu su Lietuvos ir Latvijos garsenybėmis – dainininkais Vaida Genyte, Justu Lapatinsku, Deividu Norvilu-Deiviu, Renata Voitechovskaja, Dominyku Vaitiekūnu, Kristina Ivanova ir Lauriu Reinikiu, verslininke Danguole Stachura, TV3 laidų vedėjomis Egle Skrolyte-Liesiene ir Daiva Anužyte-Kasiulaitiene šokio aistras kurstys ir iliuzionistas Mantas Wizard.

Savo magiškus šou visoje Europoje ir net pasaulio pramogų sostinėje Las Vegase rengiantis Mantas jau įsisuko į intensyvių repeticijų sūkurį su stilingiausia „Šok su manimi“ šokėja Viktorija Kunauskaite.

„Repeticijų laikas pralekia greitai ir su gera nuotaika. Su Viktorija puikiai sutariame – pasibaigus vienai repeticijai, jau laukiu kitos! Tiesa, jaučiu, kad laukia nemažai darbo, o ateityje gali tekti repetuoti ir ankstyvą rytą, ir naktimis“, – sako iliuzionistas.

Pasak profesionalios šokėjos, projekto „Šok su manimi“ veteranės V.Kunauskaitės, santykiai – vienas svarbiausių dalykų šokant, dirbant komandoje.

„Mūsų repeticijose netrūksta šypsenų ir juoko. Mantas – kūrybinga asmenybė, labai motyvuotas – tikrai neslampinėja iš vieno salės kampo į kitą! Be to, kiekvienoje repeticijoje vandeniu aprūpina ne tik save, bet ir mane“, – džiaugiasi Viktorija.

Paklausta, ar Mantas jau spėjo išmokyti magiškų gudrybių, šokėja intriguoja: „Triukų pamokas kol kas atidėjome vėlesniam laikui, tačiau jau ruošiame savo pasirodymo staigmeną, kuriai įgyvendinti prireiks ir mano pastangų.“

„Ar galėčiau pradanginti Jurijų Smoriginą? Lietuvoje už gerus pinigus bet kas gali dingti, – šypsosi M.Wizard. – Jei rimtai, greičiausiai ir pats Davidas Copperfieldas nesiimtų šio triuko. Net geriausiems magams nepavyktų pradanginti tokios asmenybės kaip Jurijus!“

Didysis „Šok su manimi“ projekto pristatymas įvyks rugpjūčio 29 dieną įspūdingame TV3 naujojo sezono „Mano TV3. Čia šviesu!“ atidaryme prie Baltojo tilto Vilniuje. TV3 naujasis sezonas šiemet prasidės drauge su Europos vyrų krepšinio čempionatu.

Trečiasis „Šok su manimi“ sezonas – naujame sezone „Mano TV3. Čia šviesu!“ nuo rugpjūčio 29 dienos!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius