-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Indrė Burlinskaitė: „Karjeros siekiu ne per lovą“ (papildyta gegužės 7 d.)

Nors iš šalies gali atrodyti, kad buvusi „Mis Lietuva“ dalyvė ir prizininkė „Olialia“ mergaitė I. Burlinskaitė (24) yra tik graži, nieko neveikianti mergina, taip tikrai nėra. Ji penkis kartus per savaitę sportuoja, dirba laidų vedėja ir pikantiškų fotosesijų organizatore. Šį kartą Indrė pati tapo karštos fotosesijos modeliu tik žurnale „Privatu! + TV gidas“.
Indrė Burlinskaitė
Indrė Burlinskaitė / V. Ovadnevo nuotr.

Indre, kaip ryžaisi tokiai fotosesijai?

Tai ne pirmas kartas, kai taip pozuoju. Tiesa, praėjusį sykį taip fotografavausi asmeniniam albumui, o viešumui ryžausi sulaukusi jūsų kvietimo. Paviliojo tai, kad jūsų žurnalas negarsėja vulgarumu, todėl pamaniau, jog rezultatas bus gražus, o ne gašlus. Fotografuotis man yra pramoga. Pozuoju su malonumu, todėl pagalvojau, kad verta išnaudoti viliojantį pasiūlymą (šypteli). Juk metai bėga, tad kol esu kažkam įdomi, reikia ryžtis tokioms fotosesijoms.

Kai Tave fotografavome, drąsiai pozavai, vykdei fotografo prašymus. Ar laisvai jauteisi dėl to, kad kasdien susiduri su pikantiškomis fotosesijomis, kurias organizuoji „Olialia“ pretendentėms?

Kadangi verdu šiame katile, puikiai žinau, kaip elgtis tokiose situacijose. Kita vertus, galima sakyti, kad fotoaparatas – geriausias mano draugas. Esu fotografuojama nuo vaikystės, be to, ir pati mėgstu įamžinti mus supantį pasaulį.

Koks yra Tavo tėvų ir kitų artimųjų požiūris į erotines nuotraukas?

Mane supantys žmonės puikiai žino, kad viską darau atsakingai, todėl manimi pasitiki. Tiesa, apie šią fotosesiją nežinojo niekas – net mama, su kuria esame labai artimos. Bet nemanau, kad rezultatas mano artimuosius šokiruos.

V. Ovadnevo nuotr./Indrė Burlinskaitė
V. Ovadnevo nuotr./Indrė Burlinskaitė

Tai net neklausei savo mylimojo nuomonės dėl šios fotosesijos?

Tiesą pasakius, to vienintelio dabar neturiu, todėl nebuvo su kuo tartis. Tai palengvino mano apsisprendimą.

Kodėl tokia žavinga mergina yra vieniša?

Tai sunkus klausimas. Tiesiog nenoriu veltis į bet kokias draugystes. Man yra 24 metai, todėl trokštu rimtų santykių. Man nereikia trumpų romaniukų ar vienos nakties nuotykių. Žiūrėdama į vaikiną pirmiausia pagalvoju, ar jis galėtų tapti mano vyru. Jei atsakymas teigiamas, tęsiu pažintį (šypteli).

Koks vyras galėtų būti šalia Tavęs?

Svarbiausia, kad jis būtų protingas ir gerbtų moterį. Man patinka ir dėmesingi vyrai. Tiesą pasakius, esu labai išranki, todėl noriu sutikti tokį partnerį, kuriam galėčiau atiduoti visą save. Aš be galo jausminga asmenybė, todėl kai esu šalia mylimo žmogaus, visa kita tampa nebesvarbu. To paties tikiuosi ir iš antrosios pusės.

Turbūt nedaug kas žino, kad laisvalaikiu mėgsti ne tik pozuoti prieš fotoobjektyvą, bet ir kurti eiles. Kada atradai šį savo talentą?

Manau, daugelis galvoja, kad karštose fotosesijose pozuojanti mergina negalėtų rašyti eilėraščių, tačiau tai netiesa. Eiles kurti pradėjau, kai man buvo 12 metų. Pirmasis eilėraštis buvo visai nevaikiškas, todėl daugelį sužavėjo. Taip pat rašau dainas. Kas mane įkvepia? Jausmai ir supantis pasaulis. Visada esu įsimylėjusi – tai nuolatinė mano būsena (juokiasi). O kai tokie jausmai širdyje, lengvai atsiskleidžia visi talentai.

Ar tiesa, kad sieki dainininkės karjeros? Juk dažnai pasirodai su „Olialia pupytėmis“, pavaduoji kurią nors narę...

Taip, anksčiau dainavau su „Pupytėmis“, tačiau daugiau to nedarysiu. Labiau norėčiau siekti solo karjeros. Apskritai daug ko norėčiau – ir renginius, ir televizijos laidas vesti. Išbandau viską, ką man siūlo gyvenimas. Iš visko stengiuosi išspausti maksimumą. Tokia jau esu.

V. Ovadnevo nuotr./Indrė Burlinskaitė
V. Ovadnevo nuotr./Indrė Burlinskaitė

Netrukus gali atsirasti manančių, kad visų pasiūlymų sulauki, liaudiškai tariant, per lovą. Ką tokiems skeptikams atsakytumei?

Tai reiškia, kad ir mes su tavimi jau permiegojome (juokiasi). Kas ką nori, tas tą galvoja. Man į tokias kalbas nusispjauti! Į viską žiūriu su šypsena. Aš karjeros siekiu ne per lovą. Net nežinau, kaip tai būtų galima daryti. Siūlyčiau net nejuokauti tokiais dalykais, nes galite gauti į nosį. Turiu užslėptą talentą muštis (šypteli).

Pakalbėkime apie Tavo išvaizdą. Ar daug į ją investuoji?

Esu sportiškas žmogus, sportuoju penkis kartus per savaitę. Sportas man padeda išsikrauti ir išsaugoti kūno linijas. Paprastai keliuosi 7 valandą ryto, einu į sporto salę. Po treniruotės jaučiuosi labai darbinga. Sportuoju ne tik dėl savęs, bet ir dėl aplinkinių. Man svarbu, kad mano kūnas atrodytų patraukliai.

Kokiomis grožio procedūromis mėgsti pasilepinti?

Nedarau nieko ypatinga. Retkarčiais pasimėgauju veido procedūromis, masažu. Noriu pabrėžti, kad esu šimtu procentų natūrali. Kol kas nė karto nesikreipiau į plastinės chirurgijos specialistus, nors nesu prieš juos nusistačiusi... Tiesa, nereikia persistengti. Štai pramogų pasaulyje apstu blogų pavyzdžių. Kada nors galbūt pasididinsiu krūtinę (šypteli).

Sakyk, ar seniai gyveni savarankiškai ir pati save išlaikai?

Jau daug metų esu nepriklausoma ir pragyvenimui užsidirbu pati. Būdama 17 metų visai vasarai išvykau į Prancūziją prižiūrėti vaikų. Tai buvo bene pirmasis solidus mano uždarbis. Vėliau dirbau padavėja Palangoje, dar po metų Airijoje – pradinių klasių mokytoja. O dabar užsidirbu tiek, kad galiu ir norimos kosmetikos ar drabužių nusipirkti, ir už butą susimokėti. Tiesa, esu labai išlaidi – galiu per kelias dienas išleisti visą uždarbį. Reikėtų kovoti su šia yda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius