Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indrė Burlinskaitė: „Projektas Kitokios“ nuo šiol bus grupė „Kitokios“

Atrodo, kad karas dėl pavadinimo tarp buvusių grupės „Kitokios“ narių pagaliau baigėsi.
Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva
Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Šiais metais  Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva paliko grupę ir įkūrė naują – „Projektas Kitokios“. Toks merginų žingsnis labai nepatiko likusioms grupės „Kitokios“ narėms Renatai Klimaitytei ir Oksanai Šklėriūtei, kurios teigė, kad prekinis „Kitokios“ ženklas priklauso joms.

Trečiadienį I.Burlinskaitė išplatino pranešimą, kuriame prisegė ir oficialų dokumentą, kuris skelbia, kad vadovaujantis LR Prekių ženklų įstatymo 38 straipsnio 2 dalimi, Indrė ir Greta  uždraudžia UAB „Videox“ ir Renatai Klimaitytei naudoti žymenį „Kitokios“ ir viešai skelbia, jog lieka tuo, kuo visiškai teisėtai ir turi būti – grupe „Kitokios“.

„Jau turbūt visiems iki gyvo kaulo atsibodo tie konfliktai dėl grupės „Kitokios“ pavadinimo, todėl atsiprašome savo gerbėjų, kad jiems vėl tenka skaityti straipsnius, pretenzijas, kurias siunčia Renata ir Oksana. Visą tai galima daryti ir ne viešai, bet jos, siekdamos reklamos, vargina žmones bereikalingais skaitymais. Gerbėjų dėmesį užkariauti norime ne tokiais būdais, todėl tai yra paskutinis mūsų grupės viešas pasisakymas pavadinimo klausimu. Merginoms linkime užsiimti tokia pačia veikla, užuot liejus bereikalingą pyktį. Pasivadinome „Projektas Kitokios“ vien iš draugiškumo, nors turime visas teises bei patentą prekės ženklui „Kitokios“, – rašė I.Burlinskaitė.

Susisiekus su Indre, mergina pasakojo, kad jau vakar pirmą kartą filmavosi vienoje laidoje ir prisistatė ne kaip „Projektas Kitokios“, o jau kaip grupė „Kitokios“.

„Na, nežinau, kas dabar bus su kitomis merginomis, bet mums priklauso visos teisės į šį prekinį ženklą. Pagal visus Lietuvos Respublikos įstatymus, Renata ir Oksana neturi teisės daugiau koncertuoti kaip „Kitokios“, naudoti šio vardo reklamai ar dar kažkaip kitaip jį populiarinti. Jei jos vis vien tai darys, imsimės teisinių veiksmų“, – pasakojo I.Burlinskaitė.

„Visiška, nesąmonė, kad joms priklauso prekinis ženklas „Kitokios“. Jos vakar mums įteikė tą dokumentą, bet jis net nėra oficialus, jos tik šiaip jį surašė ir tiek – jokios teisinės galios jis neturi. Tai mes rugpjūčio 27 dieną išsiuntėme I.Burlinskaitei ir G.Lebedevai pretenziją dėl „Kitokios“ vardo naudojimo. Joms yra duotos dvi savaitės, kad būtų nutraukta neteisėta veikla, nes naudojamas grupės pavadinimas „Projektas Kitokios“ klaidina žmones ir yra panašus į mūsų išpopuliarintą ženklą „Kitokios. Jei nebus tai padaryta, mes imsimės teisinių priemonių“, – portalui Žmonės.lt sakė Renata Klimaitytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius