-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indrė Kavaliauskaitė atsisakė darbo televizijoje ir visą dėmesį skirs magistro darbui

Kol televizijos ruošiasi antrajai šio sezono bangai, laidų vedėjai gyvena beveik karinės rokiruotės sąlygomis ir nežinomybės rėžimu. Štai viena iš „Karamelinių naujienų“ vedėjų Indrė Kavaliauskaitė, pasirodo, bent jau trims mėnesiams pranyks iš televizijos. Atsisakiusi vesti BTV laidą „Žvaigždutės“ ji neria į teisės magistro studijų baigiamojo darbo rašymą.
Indrė Kavaliauskaitė
Indrė Kavaliauskaitė / Teodoro Biliūno nuotr.

„Iš tiesų, man artimiausi trys mėnesiai bus itin svarbūs – rašysiu magistro baigiamąjį darbą. Todėl ir nusprendžiau atsisakyti laidos vedėjos darbo bent kuriam laikui. Žinoma, tai priklauso ne tik nuo manęs, bet ir nuo televizijos norų ar prodiuserių. Taigi, nepaisant to, kad pasiūlymų sulaukiau, nusprendžiau bent trim mėnesiams palikti televiziją“, – portalui Žmonės.lt komentavo buvusi TV laidos vedėja.

Mergina patikino, kad dar šįmet pabaigusi studijas ji norėtų įsidarbinti advokato kontoroje ir toliau karjeros aukštumų siekti jau teisinėje srityje. Indrė pabrėžė nemananti, kad darbas pramoginėje laidoje galėjo pakeknkti jos, kaip būsimos teisininkės įvaizdžiui, tad būsimi darbdaviai kreivai į ją žiūrėti neturėtų. „Nepadariau nieko, ko dabar gailėčiausi. Tikrai nemanau, kad darbas televizijoje man kliudytų susikurti karjerą teisės srityje“, – kalbėjo I.Kavaliauskaitė.

Šį trečiadienį Indrė paskutinį kartą pasirodė eteryje kaip „Karamelinių naujienų“ vedėja. O ketvirtadienio vakarą kartu su savo artimu draugu, Kauno milijonierių Visvaldo ir Irenos Matijošaičių sūnumi Dainiumi ji stebėjo krepšinio rungtynes tarp Kauno „Žalgirio“ ir  Maskvos CSKA.

„Esu ne tiek krepšinio, kiek „Žalgirio“ gerbėja. Nors vakar, tiesa pasakius, neiškentėme iki rungtynių pabaigos, mat buvo skaudu žiūrėti, kaip jie pralaimi (rungtynes „Žalgiris“ pralaimėjo rezultatu 73:87 – red. past.)“, – sakė Indrė.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Indrė Kavaliauskaitė (deainėje) ir Dainius Matijoaaitis
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Indrė Kavaliauskaitė (dešinėje) ir Dainius Matijošaitis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius