Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga ir Aivaras Stumbrai: užfiksuota kiekviena šeimos džiaugsmo akimirka

Penktadienio vakarą Vilniaus „Siemens“ arenoje į čia vykusį žinomų Lietuvos dizainerių bei „butikų“ naujausių kolekcijų pristatymą atkeliavo ir Inga bei Aivaras Stumbrai. Kartu su sūnumi Gabrieliumi jie grožėjosi dukters Estelos pasirodymu ant scenos.
Inga Stumbrienė
Inga Stumbrienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

5-erių mergaitė tapo modeliu ir pristatė „Happeak“ bei „LT-Identity“ kolekcijų drabužius. Kol Estela šypsojosi scenoje, A.Stumbras iš rankų nepaleido beveik profesionalaus fotoaparato, o jo žmona Inga tapo operatore ir fiksavo kiekvieną dukters judesį vaizdo kamera.

Vyras rūpinasi šeimos fotoarchyvu

A.Stumbras svarbias šeimai akimirkas fotografų gretose įamžina ne pirmąsyk – žmoną ir dukrą jis fotografavo ir per Viktorijos Jakučinskaitės mados namų „Tiulio fėja“ rudens-žiemos drabužių kolekcijos pristatymą.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Aivaras Stumbras
Aivaras Stumbras

„Fotografija mano pomėgis. Norisi, kad gautųsi geros nuotraukos. Daug kur būname kartu, keliaujame, norisi tai gražiai įamžinti. Ant sienų nuotraukų nekabiname, bet darome albumus“, – 15min.lt sakė A.Stumbras.

Skatina mergaitišką užsiėmimą

I.Stumbrienė tikino besididžiuojanti Estela, kuri ne tik ne pirmąsyk žengė podiumu, bet ir nejaučia scenos baimės. „Mes turėjome pasirodyti visi trise – aš, Gabrielius ir Estela, tik nesusipratimas su rūbeliais įvyko, kažkas pasimetė, tad Estela viena atstovavo mūsų šeimai“, – šypsojosi moteris. Ji tikino, kad dabar prieš pasirodymus dukrai nė nereikia repetuoti namuose, pakanka užsiėmimų modelių mokyklėlėje.

„Aš visada labai dėl jos jaudinuosi, bet vis pamatau, kad be reikalo. Estela ant scenos jaučiasi kaip žuvis vandenyje, man dėl to labai smagu. Gerai turėti tokį mergaitišką hobį, šiek tiek pasimaivyt visada yra labai gerai“, – džiugiai nusiteikusi sakė I.Stumbrienė.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Estela Stumbraitė
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Estela Stumbraitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius