Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Norkutė ir Alvydas Šlepikas taps naujo LNK šou vedėjais

Poetas, režisierius, scenaristas ir aktorius Alvydas Šlepikas, apsiginklavęs lazdele, diriguos naujojo LNK šou „Tu gali. Savaitės dvikova“ orkestrui. Šlepiko arba Šlepo, kaip jis vadinamas draugų, partnere laidoje taps žavioji kvatoklė Inga Norkutė. Iš viso naujoje LNK laidoje dirbs dvi vedėjų poros – Šlepas su Inga bei Arūnas Sakalauskas – Antonio su Rimante Kulvinskyte – Britne.
Alvydas Šlepikas
Alvydas Šlepikas / LNK nuotr.

„Toje laidoje aš būsiu ne aš, o toks bravūriškas Šlepas su kauke: stilingu kostiumėliu, lazdele. Kursiu tokį personažą, žiūrėsime, kaip pavyks“, – sako Alvydas Šlepikas.

„Šlepas laidoje toks kandus ir aristokratiškas, o aš bandau švelninti situaciją ir daug juoktis, tikiuosi, kad užkrėsiu, o ne užknisiu savo juoku“, – kvatojasi Šlepo partnerė „Tu gali. Savaitės dvikova“ laidoje, žavioji Inga Norkutė.

Alvydas Šlepikas – spalvinga asmenybė: karjeros pradžioje dirbo šaltkalviu ir tekintoju, o baigęs aktorinį ir režisūrą, vaidino ir tebevaidina teatre. Pastaruoju metu jis ilgai slėpėsi garsių serialų, spektaklių, šou laidų titruose, kūrė pirmąją sėkmingą lietuvišką serialą „Nekviesta meilė“ su Inga Jankauskaite, dirbo radijuje.

Tai – pirmas kartas aktoriaus ir režisieriaus Alvydo Šlepiko gyvenime, kai jis sutinka vesti šou laidą.

„Man patiko pagrindinė šou idėja – parodyti, kad paprastas žmogus yra ne mažesnė žvaigždė nei tas, kuris nuolat rodosi TV ir spaudoje. Juk iš kiekvieno paprasto žmogaus gyvenimo su jo talentu, liūdesiu, laime galima būtų parašyti romaną. Norisi tokį žmogų ištraukti iš minios ir parodyti visai Lietuvai, kad jam plotų, jį pamiltų“, – sako A. Šlepikas.

Naujasis vedėjas po pirmojo filmavimo vos atgavo kvapą. „Buvo baisoka“, – nevyniojo į vatą žodžių Šlepikas.

„Toks didelis šou yra man didelis iššūkis, kaip dalyvavimas realybės šou, bet patirtis ir nauda – milžiniška. Tikiuosi, kad naujas penktadieninis šou žiūrovams bus tikras malonumas. Kokie nuostabūs tie žmonės, kurie išdrįsta susirungti su žvaigždėmis, ateina pas mus su atvira širdimi, savo gyvenimu ir charakteriu“, – šypsosi naujojo LNK šou „Tu gali. Savaitės dvikova“ vedėja.

„Tu gali. Savaitės dvikova“ – penktadieniais 19.10 val. per LNK nuo vasario 4-osios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius