-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Valinskienė: kuo ilgiau gyvenu, tuo į neištikimybę žiūriu atlaidžiau

„Nežinau, ką mudu su Arūnu Valinsku darome jau beveik 25 metus“, – svarstė Inga Valinskienė, išgirdusi Vaivos Budraitytės patarimus, kaip tuokiantis nepadaryti klaidos.
Inga Valinskienė
Inga Valinskienė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Mūsų abiejų tėvai buvo prieš mūsų su Arūnu santuoką. Be to, aš ir nesakau, kad mūsų santuoka tobula... O kieno iš jūsų santuoka tobula?“ – nesutrinka žavinga moteris, išgirdusi salėje susirinkusių žiūrovų nuostabą.

Filmuojant šventinę „Valanda su Rūta. Pasveikinkim vieni kitus“ laidą, žinoma būrėja V.Budraitytė taip pat pabrėžė, kad svarbiausia, jog draugystę palaimintų tėvai.

Speciali Rūtos Mikelkevičiūtės laida šį trečiadienį – vienas iš LNK sezono atidarymo didžiosios savaitės specialių renginių.

Laidoje Seimo narė Inga Valinskienė drauge su kolega Žilvinu Šilgaliu sukėlė tikrą audrą studijoje – juodu atliko įspūdingą numerį – ir šoko, ir dainavo drauge. Visi pastebėjo, kad Žilvinas Šilgalis taip įsijautė, jog jo vaidmuo atrodė labai tikroviškas. Krito jų švarkai, akiniai, ritmingai lingavo kūnai, o rumbos judesiai žiūrovams atėmė žadą. Seimo narys Ž.Šilgalis išties atrodė tarsi pametęs galvą dėl I.Valinskienės.

Po puikaus Seimo narių pasirodymo laidos vedėja R.Mikelkevičiūtė pasiteiravo, kokių moteriškų gudrybių ėmėsi Inga, tikrindama būsimą vyrą.

„Galbūt girdėte Valinską, juk sakoma – duok vyrui prieš vestuves išgerti, pamatysi jo tikrą veidą?“ – provokavo laidos vedėja. I.Valinskienė prisiminė, kad būta greičiau atvirkščiai: „Ne, Valinskas gėrė tik pieną, o mane vis vaišino šampanu.“

„Kas yra pavojingiausia santuokai?“ – į pokalbį įsitraukė garsios moterys ir vyrai, dalyvavę šventinės laidos filmavime. Inga Valinskienė patvirtino, kad santuokos pagrindus gali pajudinti tik meilė, rimtas jausmas kitam asmeniui.

„O kaip nuobodulys ar neištikimybė?“ – toliau Ingos klausė Rūta.

„Kuo ilgiau gyvenu, tuo į neištikimybę žiūriu atlaidžiau. Bet tai nereiškia, kad man tai nuolat teko kentėti...“ – mįslingai atsakė I.Valinskienė.

Speciali „Valanda su Rūta. Pasveikinkim vieni kitus“ – trečiadienį 19.10 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius