Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingeborga Dapkūnaitė filmuosis Quentino Tarantino filme?

Aktorė Ingeborga Dapkūnaitė, pasirodo, ruošiasi filmuotis amerikiečių režisieriaus Quentino Tarantino filme. Ne taip seniai jųdviejų keliai susikirto Venecijos kino festivalyje, kur Q.Tarantino pirmininkavo filmų vertinimo komisijai, o I.Dapkūnaitė buvo jos narė.
Komisijos nariai iš kairės: meksikiečių rašytojas Guillermo Arriaga, aktorė Ingeborga Dapkūnaitė ir žiuri pirmininkas Quentinas Tarantino
Iš kairės: meksikiečių rašytojas Guillermo Arriaga, aktorė Ingeborga Dapkūnaitė ir režisierius Quentinas Tarantino / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė keli Rusijos naujienų portalai, garsus režisierius pats pasiūlė aktorei pasirodyti vieno iš jo legendinių filmų – „Nužudyti Bilą“ – tęsinyje.

Šis filmas būtų trečiasis pasakojimas apie bandymus nužudyti Bilą ir turėtų pasirodyti 2014-aisiais. Koviniame filme I.Dapkūnaitei turėtų tekti nedidelis, tačiau, kaip rašoma, labai svarbus vaidmuo. Taip pat nurodoma, kad I.Dapkūnaitė netaps „kovine mergaite“, mat amerikiečiui į akį krito jos švelnumas ir gracija.

Anksčiau I.Dapkūnaitė yra sakiusi, kad Q.Tarantino ji laiko didžiu žmogumi ir daugelį metų yra ištikima jo gerbėja. „Man didelė garbė būti šalia šio žmogaus. Mes daug bendravome ir manau greitu metu dar susitiksime. Kol kas daugiau jums nieko pasakyti negaliu“, – po Venecijos kino festivalio sakė lietuvių kilmės aktorė. Teigiama, kad Q.Tarantino pasiūlymo aktorė sulaukė būtent Venecijoje.

Nei I.Dapkūnaitės, nei Q.Tarantino oficialūs atstovai pasirodžiusios informacijos nekomentavo.

Internete netrūksta kalbų ir apie tai, kad I.Dapkūnaitei profesiniame gyvenime padeda ir artima draugystė, kartais net vadinama romanu, su serbų režisieriumi Emiru Kusturica. I.Dapkūnaitė, kurią Rusijos portalai pristato kaip aktorę su lietuvišku pasu, bet rusiškos sielos, į minėtas kalbas nereaguoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius