-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingrida Kazlauskaitė: „Geriausias laikas rodyti kojas – vasara!“

„Žvaigždžių duetuose“ pasirodžiusi Petro ir Livetos Kazlauskų dukra Ingrida Kazlauskaitė mielai pozuoja fotografams net ir labai trumpu sijonėliu. O ką čia slėpti, juk vasara, kaip ji pati sako – kada dar džiaugtis geru oru.
Ingrida Kazlauskaitė
Ingrida Kazlauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Ši vasara man yra labai aktyvi, net aktyvesnė nei tikėjausi. Daug darbo, darbuosiuos su naujais projektais, apie kuriuos visi dar išgirs. Ir nuo to netikėto krūvio pajutau, kad tikrai labai noriu atostogų. Man pasisekė laidoje „Gongo Gangas“ laimėti kelionę. Jau įsigijau rožinį lagaminą su gėlėmis. Ir vyksiu atostogų po birželio darbų, liepos pradžioje“, – sakė 27-erių mergina. I.Kazlauskaitė tvirtino dar neišsirinkusi kelionės maršruto.

„Turiu dovanų čekį, su kuriuo galiu išsirinkti bet kokią norimą kelionę, jį pasidėjau sau prieš akis. Sakiau, paliksiu tris dienas kelionei susiorganizuoti, susipakuosiu lagaminą ir išskrisiu. Saulė, jūra tikrai bus“, – teigė ji, nors pridūrė dar nežinanti, su kuo keliaus atostogų. Labiausiai tikėtinas pasirinkimas – būrys draugų.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Ingrida Kazlauskaitė
Ingrida Kazlauskaitė

Šuoliais į vandenį turkų nestebins

Labiausiai tikėtinų Ingridos atostogų šalių sąraše – tradicine lietuviams tapusi Turkija. „Būsiu paprasta, nenoriu, kad skrydis truktų 18 valandų ir išvargintų. Pasirinksiu kad ir tą pačią Turkiją, kad viskas būtų įskaičiuota. Nesu adrenalino ištroškusi fanatikė, ekstremalaus, aktyvaus poilsio man nereikia. Man užtenka pagulėti prie jūros, kad šviestų saulė. Noriu skaityti mylimą knygą, aplankyti muziejų, pamatyti įdomias vietas, pasilinksminti, vakare nueiti į šokius“, – svajingai dėstė mergina.

Ji prasitarė bijanti įvairių traumų. „Šokinėjimai su guma ar nardymas tikrai ne man. Kai buvau maža, skendau, patyriau didelį šoką, mane vos atgaivino ir nuo tada liko daug baisių prisiminimų. Įgijau daug fobijų – aukščio, vandens, uždarų patalpų. Kas pamatytų, kaip aš plaukioju, iš juoko numirtų. Kaip vėžiukas, kaip vaikai „varlinuke“ plaukiu...“ – prisipažino I.Kazlauskaitė. Ji teigė, jog svarbiausia, kad galės pasidžiaugti geru oru, nueiti į turgelius įsigyti prieskonių, įdomių daikčiukų, aplankyti parduotuves, sutikti naujų žmonių. „Svarbiausia – kompanija, gera nuotaika. Tai viskas ko man reikia“, – teigė ji.

Kai būnu namuose Karmėlavoje, karštu oru vaikštau vilkėdama tik maudymosi kostiumėliu ir nematau reikalo kompleksuoti.Tinkamas metas trumpiems sijonams

Paklausta, ar vasarą renkasi atviresnius drabužius ir trumpesnius sijonus, Ingrida nesikuklino. „Žinoma! O kada dar rodysiu tas kojas? Kai man bus 75-eri? Nors gal ir tada dar rodysiu, – juokėsi mergina. – Kaip yra, taip yra. Kartais į rankinę įsimetu džinsus, bet kai labai karšta, nesiruošiu savęs kankinti ir rausti, kaisti po tais džinsais. Man patinka lengvi apdarai. Kai būnu namuose Karmėlavoje, karštu oru vaikštau vilkėdama tik maudymosi kostiumėliu ir nematau reikalo kompleksuoti. Aš tikrai esu ta mergina, kuri vasarą garderobo atžvilgiu išnaudoja šimtu procentu“, – pasakojo mergina.

Ji juokėsi, kad planų trumpais sijonais vilioti vyrų Turkijoje neturi. „Kaip turkai į tai reaguos nežinau. Niekas jų iš proto nevarys. Kai esu užsienyje, esu labiau linkusi eksperimentuoti, rinktis įvairių spalvų drabužius ir aksesuarus. Čia, Lietuvoje, dažnai rengiesi santūriau. Vasara yra atsipalaidavimo metas. Džiaugiuosi už kiekvieną, kuris išdrįsta apsirengti taip, kaip nori, ne pagal standartus“, – sakė I.Kazlauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius