-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingrida Martinkėnaitė kruiziniame laive Karinai ir Sauliui atrado nuostabią koplytėlę

Dainininkė Karina Krysko ir jos mylimasis šokėjas Saulius Skambinas Lietuvoje nebuvo tik porą savaičių, tačiau grįžę iš paslaptingos kelionės iškart pateko į gandų sūkurį. Ar iš tiesų į užsienį jiedu važiavo susituokti?
Karina Krysko ir Nerijus Jasaitis
Karina Krysko ir Nerijus Jasaitis

Ar gali būti, kad Karinos bei Sauliaus šventė buvo surengta toli nuo Lietuvos krantų, laive Viduržemio jūroje, o svarbiausio įvykio liudininke tapo Karinos kolegė Ingrida Martinkėnaitė?

„Manau, kad čia buvo jų atsakas į visas paskalas apie vestuves. Juos tikrai erzina, kai žurnalistai nuolat skambina ir klausia, kada vestuvės“, – intriguos Ingrida.

Triukšmas dėl neva slaptų Karinos ir Sauliaus vestuvių kilo ne atsitiktinai. Juk visai neseniai abu prisipažino: susiremontavę namus bei sustygavę naują verslą jie iš tiesų mąsto apie santuoką. S.Skambinas ne sykį atvirai pasakojo, kad labiau už viską trokšta vaikų. Iškart po tokių pareiškimų spaudoje išvydome nuostabią Karinos ir Sauliaus fotosesiją bei vestuvių kvietimus. O netrukus sužinojome: Karina, Saulius ir dar dvidešimt jų draugų išvyksta į paslaptingą kelionę, kuri neoficialiai buvo pakrikštyta jų medaus mėnesiu...

„Tai buvo įspūdinga kelionė, apie kurią visada svajojau”, – prisipažins K.Krysko. S.Skambinas tvirtins, kad prabangiame kruize išsipildė ir jo svajonės. Ar gali būti, kad išvykę į paslaptingą kelionęe sumainė aukso žiedus?

„Keturioliktame laivo aukšte atradau neįtikėtino grožio koplytėlę ir ją parodžiau Karinai ir Sauliui. Ten trūko tik daugybės gėlių, kad tuoktuvių ceremonija būtų įsimintina“, – intriguos I.Martinkėnaitė.

Įspūdingi prabangaus kruizo vaizdai ir slaptos kelionės tikslas – jau šį antradienį 20.30 val. laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius