Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Internete žaibiškai plinta sarkastiškas filmukas su aktoriumi Mariumi Repšiu apie Rytų Europos vyriškumo mokyklą

Internete žaibo greičiu plinta filmukas apie Rytų Europos mokyklą „tikriems“ vyrams. Tado Vidmanto režisuotoje trumpoje komedijoje „Eastern European Men School | Marozų Mokykla“ vaidina aktorius Marius Repšys, išgarsėjęs Vandalo vaidmeniu Oskaro Koršunovo spektaklyje „Išvarymas“.
Marius Repšys
Marius Repšys / Stop kadras

„Čia – mūsų afigienos patalpos. Čia auginame raumenį ir kiaušus. Fone, matot, kaip keturi vyrai spardo vieną bokso maišą, kuris jau guli ant grindų. Taip muštis yra efektyviau ir sutaupo laiko, nei muštis vienas ant vieno“, – kalba pagrindinis herojus, kurį įkūnija aktorius M.Repšys.

Filmuke anglų kalba su lietuviškais titrais patariama, kaip pasirinkti savo priešininką, vizualiai parodoma, kaip pradėti muštynes ar susipažinti su mergina viešajame trasporte.

„Čia mūsų filmų klasė, kurioje mes žiūrime filmus ir mokomės iš jų. Dabar vyrai žiūri naują lietuvišką hitą „Redirected / Už lietuvą!“. Filmas su papais, šaudymais, gangsteriais. Aš jame vaidinau. Žiūrėkit“, – laikydamas medinę kiaulaitę rankose kreipiasi į kameras Marius. Vėliau aktorius prisipažįsta, kad vietoj pinigų už vaidmenį, jam kūrėjai padovanojo automobilį.

Oskaro Koršunovo režisuotame spektaklyje „Išvarymas“ 2011 m. Vandalo vaidmenį sukūręs Marius buvo apdovanotas už geriausią antraplanį vaidmenį „Auksiniu scenos kryžiumi“. 2012 m. M.Repšys gavo „Sidabrinę gervę“ kaip geriausias aktorius užvaidmenį filme „Dešimt priežasčių“.

VIDEO: Eastern European Men School | Marozų Mokykla

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius