-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Interneto juokelis: „Pinup girls“ parodijavo Gretos Lebedevos ir Indrės Burlinskaitės aistrą kultūrizmui

Grupės „Pinup girls“ merginos po koncertų atsipalaiduoja krėsdamos pokštus. Vienas toks nufilmuotas juokelis šiuo metu žaibiškai plinta internete. Vaizdo įraše Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė parodijuoja grupės „Kitokios“ nares Gretą Lebedevą ir Indrę Burlinskaitę.
Greta Lebedeva, Indrė Burlinskaitė, Viktorija Sutkutė, Simona Nainė
Iš kairės: Greta Lebedeva, Indrė Burlinskaitė ir Viktorija Sutkutė su Simona Naine / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Merginos visaip lankstydamosi pozavo kultūrisčių pozomis. Visiems žinoma, kad G.Lebedeva ir I.Burlinskaitė dalyvauja lengvojo kultūrizmo (fitneso) varžybose. Parodija susilaukė nemenko internautų dėmesio.

Tokį įrašą pamačiusios „Kitokios“ merginos nė kiek neįsižeidė.

„Visai nieko pinokių video – visa Lietuva dalinasi. Jaučiuosi kaip Selas – superžvaigždė dabar!!!!“, – taip įrašą komentaruose vertino Indrė Burlinskaitė.

Visai nieko pinokių video – visa Lietuva dalinasi. Jaučiuosi kaip Selas – superžvaigždė dabar!!!! – komentavo Indrė Burlinskaitė.

„Niekados nežydės ant šiknos dobilai, nes trąšų ten per daug, o šviesos per mažai, bet buvo linksma tikrai žiūrėt, ačiū, pralinksminot, mergaitės, negaliu nepasidalinti“, – juokėsi įrašą pamačiusi Greta Lebedeva.

Parodijos „kaltininkė“ S.Nainė portalui Žmonės.lt teigė, kad juokelis tikrai nebuvo bandymas užgauti minėtas atlikėjas: „Mes nenorėjome nieko įžeisti. Juk „Dviračio šou“ irgi parodijuoja viską, tiesiog reikia mokėti iš savęs pasijuokti. Tas filmukas išėjo visai netyčia, mūsų prodiuserė sugeba visko prifilmuoti (juokiasi). Pati tik pirmadienį pamačiau tą filmuką, iš tikrųjų viskas vyko dar vasarą. Aš dažnai taip pakvailioju, kiekviena mūsų kelionė būna su pokštais.“

Paklausta, gal „Pinup girls“ merginos turi kokių nors nesuvestų sąskaitų su Greta ir Indre, S.Nainė tikino, kad pokštas tikrai nebuvo dėl kokių nors pykčių.

„Tai buvo spontaniškas juokelis, mes dažnai ir pačios iš savęs pasijuokiame, tikrai nesame nusistačiusios prieš jų grupę. Gretą aš asmeniškai puikiai pažįstu. Tai, kad jos užsiiminėja fitnesu – man labai gražu, aš tikrai žaviuosi tokiais žmonėms, kurie sugeba septynias dienas per savaitę eiti į sporto klubą ir turėti tokį kūną. Aš tokio neturiu. Tik tiek, kažin ar faina turėti savo grupę, kuri yra garsesnė būtent dėl fitneso, o ne dėl dainų“, – svarstė S.Nainė.

Stop kadras/Viktorija Sutkutė ir Simona Nainė parodijuoja Gretą Lebedevą ir Indrę Burlinskaitę
Stop kadras/Viktorija Sutkutė ir Simona Nainė parodijuoja Gretą Lebedevą ir Indrę Burlinskaitę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius