Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Inži“ mados namų šou Gintarė Gurevičiūtė puošis „Tiulio fėjos“ suknele: „Gyvenkime draugiškai“

Niekam ne paslaptis, kad į renginius besiruošdamos moterys sugaišta ne vieną minutę prie veidrodžio, o jeigu tai dar – mados renginys, nori nenori reikia gerai pagalvoti, kuo pasipuošti, kad „neprašautum pro šalį“. Mados vakarui besiruošianti Gintarė Gurevičiūtė pasipuošti sugalvojo ne bet kaip, o su tam tikra idėja.
Gintarė Gurevičiūtė
Gintarė Gurevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje bus pristatyta nauja „Inži“ mados namų kolekcija – į šį renginį G.Gurevičiūtė vyks pasipuošusi ne šių mados namų suknele, bet konkuruojančių mados namų „Tiulio fėja“ kurtu drabužiu.

Paprastai einant į kurių nors mados namų kolekcijų pristatymą pagarbos dizaineriui ženklu yra laikomas gestas, kuomet pakviestas svečias, jeigu turi galimybę, pasipuošia jo kurtu drabužiu. Ar Gintarės apsisprendimas pasipuošti bene didžiausių konkurentų kurta suknele – provokacija?

Žmonės.lt kalbinta Gintarė suskumba viską paaiškinti – ji taip sugalvojusi ne norėdama provokuoti, o atvirkščiai: parodyti, kad vietos po saule užteks visiems kūrėjams.

„Šią suknelę specialiai man pasiuvo „Tiulio fėja“, bet iki šiol jos dar nebuvau vilkėjusi. Nusprendžiau, kad puikus jos debiutas gali būti būtent „Inži“ renginyje. Ne paslaptis, kad šie mados namai konkuruoja tarpusavy, todėl sprendimas taip apsirengti išreikš mano poziciją, kad reikia gyventi draugiškai“, – šypsojosi G.Gurevičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius