Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ir žvaigždes drausmina policija (papildyta rugpjūčio 14 d.)

Visi nors kartą turėjome reikalų su policijos atstovais ar kitais pareigūnais. Vieniems susitikimas baigiasi gerai – be nuostolių ar nuoskaudų, o kitiems po pažinties su „žaliaisiais“ žmonių bičiuliais bėdų turgus tik prasideda...
„Olialia pupytės“
„Olialia pupytės“ / Viganto Ovadnevo nuotrauka

„Olialia pupytės“
Milicininkui padovanojo „save“

Neseniai iš Baltarusijoje vykusio prestižinio konkurso „Slavianskij Bazar“ grįžusios grupės „Olialia pupytės“ narės neslepia turėjusios nemalonumų su vietos milicija.
„Mus vežusi vairuotoja, išvažiuodama iš degalinės, nepamatė „Stop“ ženklo. Už kelių akimirkų mūsų automobilį sustabdė milicininkas“, – pasakoja atlikėjos.
Sunerimusios „Olialia pupytės“ nutarė padėti vairuotojai ir sugalvojo, kad nemalonumų išvengs... padovanodamos „save“! Merginos mikliai suraitė autografus ant savo kompaktinės plokštelės ir įbruko vairuotojai, kuri nuliūdusi jau ruošėsi žingsniuoti iki teisėsaugos pareigūno.
„Milicininkas pasiteiravo, kur mes taip skubame. Vairuotoja atsakė, kad mus veža į festivalį „Slavianskij Bazar“. Tuo metu šie žodžiai nuskambėjo lyg burtažodis. Pareigūnas mus paleido, o dovanų gavęs mūsų grupės kompaktinę plokštelę liko labai patenkintas“, – kelių savaičių senumo įvykius prisimena grupės „Olialia pupytės“ narės.

Žygimanto Baryso nuotrauka/Radžis Aleksandrovičius
Žygimanto Baryso nuotrauka/Radžis Aleksandrovičius

Radžis Aleksandrovičius (23)
Areštuotas Amerikoje

Bėdų su teisėsaugos pareigūnais tautos numylėtinis Radžis Aleksandrovičius turėjo vos atskridęs į Jungtines Valstijas. Ten vaikiną sulaikė oro uosto darbuotojai. Su atlikėju vykęs jo bičiulis Merūnas Vitulskis (27) prisimena nelinksmą istoriją: „Prieš kelionę juokavome, kad dėl tamsaus Radžio gymio oro uoste jį greičiausiai palaikys teroristu. Panašiai ir nutiko! Pasų kontrolės punkte buvome nemaloniai nustebinti: mane praleido be problemų, tačiau Radžį pareigūnai sulaikė ir išsivedė.“
Pasirodo, nei anglų, nei rusų kalbos nemokantis R. Aleksandrovičius buvo apklausiamas. Į pagalbą kaip vertėjas jam atskubėjo Merūnas ir ištraukė draugą iš bėdos. Po šio nemalonaus nutikimo Radžiui atsivėrė durys į Ameriką.

Viganto Ovadnevo nuotrauka/Raimonda Masiulytė
Viganto Ovadnevo nuotrauka/Raimonda Masiulytė

Raimonda Masiulytė (23)
Atgavo vogtą mobilųjį telefoną

Dainininkės Raimondos Masiulytės teigimu, policijos pareigūnus ji gali minėti ir geruoju, ir bloguoju. „Buvo toks nemalonus tipas, kuris nuolat prie manęs lindo. Nieko nelaukusi kreipiausi į policiją. Tačiau jis iš karto mane įspėjo: „Aš su ta pareigūne, kuri tiria šią bylą, puikiai sutariu.“
Taigi likau nieko nepešusi. Tik gavau laišką, kad nėra jokių liudininkų. O policija juk lengvai galėjo apklausti visus šį incidentą mačiusius mano draugus“, – atsidūsta pašnekovė.
Netrukus muzikantė įsitikino, kad ne visi policijos darbuotojai blogi. „Neseniai buvau apvogta – iš manęs nugvelbė mobilųjį telefoną. Po poros mėnesių, kai jau pamiršau šį nemalonų incidentą, man paskambino policijos pareigūnas ir džiugiai pranešė, jog rastas mano telefonas. Buvau maloniai nustebinta tokiu operatyviu policininkų darbu ir jų geranoriškumu“, – šypteli Raimonda.

Redakcijos archyvo nuotrauka/Viktorija Mauručaitė
Redakcijos archyvo nuotrauka/Viktorija Mauručaitė

Viktorija Mauručaitė (32)
Dėl rąsto bagažinėje teko raudonuoti

Į komišką, filmo scenarijaus vertą istoriją buvo įsipainiojusi dainininkė ir klubo „Embassy“ direktorė Viktorija Mauručaitė. Įsivaizduokite situaciją: važiuojate automobiliu, manote, kad jūsų bagažinė tuščia, tačiau netikėtai paaiškėja, kad joje yra kažkas milžiniško ir labai sunkaus. Taip nutiko ir Viktorijai.
„Mane sustabdę policijos pareigūnai liepė pūsti į alkoholio matuoklį. Nulis promilių. Tada jie paklausė, ar ką nors vežu bagažinėje. Buvau įsitikinusi, kad ji tuščia, todėl ramiai atidariau bagažinę ir pamačiau, jog joje yra... milžiniškas rąstas! Nė nenutuokiu, iš kur jis atsirado!“ – linksmą situaciją prisimena atlikėja.
Vėliau paaiškėjo, kad tai buvo muzikantės draugų iškrėsta išdaiga.

Rekordininkės:

Erika Lisauskienė (45)
Žlugusi areštinės princesė

Taip drąsiai galima vadinti Kauno dainininkę Eriką Lisauskienę. Eilinį kartą už chuliganizmą ir girtavimą viešoje vietoje suimta moteris prieš metus policijos nuovadoje surengė tokį šou, apie kurį išgirdo visa Lietuva. Moteris grabaliojo teisėsaugos pareigūnus, nuogu užpakaliu daužė areštinės grotas, seksualiai priekabiavo prie žurnalistų. Maža to, viskas vyko jos motinos Jadvygos akivaizdoje, kuri, manoma, taip pat buvo neblaivi.

Rūta Pranskūnaitė (37)
Prostitutė, kurios negąsdina baudos

Prieš kelias savaites jau nežinia kelintą kartą už vertimąsi prostitucija nubausta garsiausia Vilniaus „plaštakė“ Rūta Pranskūnaitė, atrodo, dėl to visai nesikremta. Moteris neslepia, kad ir toliau ketina verstis šia veikla. Panašu, jog Lietuvos teisinė sistema negali nieko padaryti viešai draudžiamam seksui už pinigus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius