Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ir žvaigždės prisiverda košės

Garsenybės nėra tobulos, kaip daugelis gali įsivaizduoti. Pramogų pasaulyje apstu žinomų žmonių, kurie nuolat pakliūva į bėdas, prisidaro nemalonumų ir patys traukte traukia problemas. Mes tokius vadiname vienu žodžiu – nelaimėliais.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Viganto Ovadnevo nuotr.

Egidijus Dragūnas (35): pareigūnų siaubas

Ne veltui grupės SEL įkūrėjas E.Dragūnas yra pristatomas kaip skandalingiausias šalies atlikėjas. Šį epitetą vyras per du dešimtmečius trunkančią karjerą pateisino su kaupu. Egidijų drąsiai galima vadinti pareigūnų siaubu, nes neužtektų dviejų rankų pirštų suskaičiuoti visus incidentus, kai muzikantas turėjo reikalų su policija.

Vyras kelis sykius buvo sulaikytas prie vairo dėl pažeidimų ir tapo kelių ereliu. Teismas iš pramogų pasaulio senbuvio net buvo atėmęs vairuotojo pažymėjimą.

Didelio atgarsio sulaukė 2004 metų skandalingoji istorija, kai Egidijus vieno vakarėlio metu verslininkui Kęstučiui Verslovui (46) trenkė su putojančio vyno buteliu per galvą. Už tai teismas privertė E.Dragūną neatlygintinai 80 valandų dirbti senelių namuose. O šįmet Egidijus buvo kaltinamas vakarėlio metu galimai sužalojęs advokatę Svetlaną Proniną (50).

Paskutinis SEL lyderio skandalas – koncertas Kaune, kai vyras atsisakė dainuoti publikai, keikėsi ir sviedė į ją mikrofoną.

Viganto Ovadnevo nuotr./Erika Vitulskienė
Viganto Ovadnevo nuotr./Erika Vitulskienė

Erika Vitulskienė (22): saugokite nuo jos daiktus!

Jei nenorite, kad jūsų daiktai būtų sugadinti, nieku gyvu neduokite jų dainininko Merūno Vitulskio (28) žmonai Erikai, nes ji juos kaipmat pavers niekam tikusiais. Daiktus jauna moteris gadina ne specialiai – viskas nutinka natūraliai.  „Nežinau šių keistenybių priežasčių, bet iš tiesų gadinu viską, kas pakliūva į rankas, – pasakoja Erika. – Štai universitete atėjusi į kompiuterių klasę ir atsisėdusi prie kompiuterio, kaipmat jį sugadinu. Jis paprasčiausiai nebeveikia. Tuomet tenka kviestis dėstytoją ir prašyti, kad pataisytų. Tikėsite ar ne, bet vos dėstytojas ar bet koks kitas žmogus prisiliečia prie kompiuterio, jis ir vėl ima veikti.“

Bėdų dėl sugadintos technikos E.Vitulskienė turėjo ir prieš porą mėnesių, kai pirmą kartą gyvenime nuvyko į garso įrašų studiją įrašyti dainos savo vyrui Merūnui. Vos Erika prisilietė prie mikrofono, šis nustojo veikti.

Erika nekantriai laukia rudenį prasidėsiančio šokių projekto, tačiau šou rengėjus iš anksto įspėjo, kad per kelis mėnesius gali netyčia būti apgadinta daug ją supsiančios technikos.

Scanpix nuotr./Eugenijus Ostapenka
Scanpix nuotr./Eugenijus Ostapenka

Eugenijus Ostapenka (34): nelaimėlis Nr. 1

Jei kas paprašytų išvardyti visas pajūrio princo E.Ostapenkos nelaimes ir skandalingus įvykius, į kuriuos jis buvo įsivėlęs, tikriausiai reikėtų ne vieno žurnalo puslapio. Todėl apsistosime ties keliais paskutiniais incidentais.

Vienas iš skaudžiausių ir pačių nemaloniausių Eugenijaus nuotykių nutiko daugiau nei prieš metus. Tąkart vyras tvirtino, kad buvo prievarta dvi paras laikytas ir kankintas atokioje sodyboje. Nepraėjo net du mėnesiai po šio įvykio ir Eugenijus vėl prisivirė košės. Vykdamas iš vieno Lietuvos galo į kitą, jis sumaišė autobusus ir netikėtai atsidūrė Šiauliuose. Ten jaunuolių grupelė vyrą užpuolė, pavogė asmeninius daiktus ir sumušė. Dainininkas buvo gydomas vietos ligoninėje.

Ir tai dar ne pabaiga. Daugiau nei prieš savaitę pranešta, kad E.Ostapenka įsivėlė į konfliktą su jį gydžiusiu mediku. Gydytojas policijai pranešė, kad jį dainininkas puolė, smogė į galvą, vartojo necenzūrinius žodžius. Tačiau kaltinamasis tvirtina, jog nesimušė su mediku, o pats esą buvo sužalotas.

Viganto Ovadnevo nuotr./Ieva Stasiulevičiūtė
Viganto Ovadnevo nuotr./Ieva Stasiulevičiūtė

Ieva Stasiulevičiūtė (22): budina ugnikalnius

Būtent taip norisi sakyti išgirdus grupės YVA dainininkės I.Stasiulevičiūtės patirtį su gamtos stichijomis. Pirmą kartą tai galėjo atrodyti kaip atsitiktinumas, tačiau kai ta pati istorija pasikartojo darsyk, mergina ne juokais susirūpino. Pasirodo, jau kelis kartus iš eilės Ieva keliauja svetur būtent tuo metu, kai kur nors netoliese ima dūmais spjaudytis ugnikalnis.

„Pirmą kartą viskas nutiko daugiau nei prieš metus, kai ilsėjausi Egipte. Tuomet pabudo Islandijos ugnikalnis, kuris sukėlė milžiniškų nuostolių keliautojams visame pasaulyje. Man taip pat teko koreguoti savo planus, – prisimena YVOS narė. – Praėjus metams, vėl susiruošiau į kelionę. Šįkart į Ispaniją. Ir vos neatsisėdau ant žemės, kai prieš pat kelionę išgirdau, kad dabar pabudo kitas Islandijos ugnikalnis. Laimė, šįmet pavyko išvengti netikėtumų kelionės metu.“

Dėmesio, prie vairo dainininkės!

Į kelių eismo taisykles būtų galima įtraukti dar vieną įspėjamąjį ženklą „Prie vairo dainininkė“. Statistika byloja, kad vis daugiau pramogų pasaulio atstovių patiria incidentų keliuose.

Viganto Ovadnevo nuotr./Agnė Armoškaitė
Viganto Ovadnevo nuotr./Agnė Armoškaitė

Agnė Armoškaitė (30): vairuoti nesiseka

Atidumo prie vairo trūksta renginių organizatorei A.Armoškaitei. Moteris ne kartą patyrė incidentų keliuose. Štai 2009 metais su savo prabangiu „Lexus“ markės automobiliu Agnė kliudė automobilių aikštelės stulpą. Šįmet moteris taip pat patyrė nedidelę avariją sostinės centre. A.Armoškaitė apgailestavo, jog prie vairo prarado budrumą.

Tiesa, ji dažnai mėgsta statyti automobilį neįgaliesiems skirtose vietose. Žiniasklaida mažiausiai du kartus užfiksavo neleistinoje vietoje pastatytą moters automobilį.

Viganto Ovadnevo nuotr./Natalija Zvonkė
Viganto Ovadnevo nuotr./Natalija Zvonkė

Natalija Zvonkė (28): traiško gyvūnus

Pirmūne šioje srityje būtų galima vadinti motinystės atostogose šiuo metu esančią dainininkę N.Zvonkę. Moteris ne kartą važiuodama iš koncertų susidūrė su į kelią išbėgusiais gyvūnais. 2006 metais atgarsio sulaukė Natalijos padaryta avarija, kai ji numušė staiga iš miško išbėgusį šerną. Po poros mėnesių dainininkės auka tapo zuikis.

Holivudo nelaimėliai

Nors sunku patikėti, galima suskaičiuoti daugiau kaip pusšimtį Holivudo žvaigždžių, kurios bent parą yra praleidusios už grotų. Vos keletui bausmės išvengti vis dėlto pavyko, nors jie vairavo išgėrę, pardavinėjo narkotikus, sukėlė muštynes ar apsivogė. Suskaičiuokime garsenybių nuodėmes.

AOP nuotr./Naomi Campbell
AOP nuotr./Naomi Campbell

Naomi Campbell (41): „Man sunku tvardytis“

Visi žino, kad ši aukščiausios klasės manekenė garsėja neprognozuojamu elgesiu. Jos prisibijo ne tik žurnalistai ir fotografai, bet ir asmeninės padėjėjos. Paskutinės šešios asistentės iš darbo pasitraukė savo noru po to, kai patyrė fizinius ir psichologinius Naomi išpuolius.

2000 m. Kanados teismas pripažino manekenę kalta dėl asistentės užpuolimo filmavimo aikštelėje Toronte: Naomi čiupo moterį už gerklės, keletą kartų trenkė jos galvą į sieną, o paskui dar aptalžė mobiliuoju telefonu. Po šio įvykio panelė N.Campbell netgi lankėsi pas psichiatrą, kad išmoktų valdyti pykčio priepuolius. Deja, juodaodei gražuolei tai nepadėjo...

2004-aisiais Naomi sumušė vieną iš savo namų šeimininkių. Nukentėjusioji tvirtino, kad manekenė jai trenkė per veidą. Po trejų metų supermanekenę į teismą padavė jos sekretorė, tvirtindama, kad įtūžusi Naomi į ją metė mobilųjį telefoną.

2006 m. Niujorko teismas N.Campbell už namų šeimininkės užpuolimą skyrė penkias dienas dirbti viešuosius darbus ir 363 JAV dolerių baudą. Teisme manekenė prisipažino sviedusi mobilųjį telefoną į tarnaitę, kai ji atsisakė atnešti džinsus. Tais pačiais metais dar dvi Naomi namuose dirbusios moterys skundėsi teismui dėl šios gražuolės smurtavimo.

2008-aisiais ilgakojė gražuolė buvo suimta Londone, nes sukėlė skandalą Hitrou oro uoste ir trenkė policijos pareigūnui. N.Campbell vėlų vakarą su antrankiais buvo išvesta iš lėktuvo, kai dėl dingusio bagažo neteko savitvardos.

Kol kas podiumo karalienė atsiperka tik menkomis baudomis, viešaisiais darbais ir privalomais pykčio valdymo kursais.

Kaip pati Naomi paaiškina savo pykčio priepuolius? „Man sunku tvardytis, esu greitai užsiplieskianti isterikė. Privalau išmokti save suvaldyti“, – nė nebando savo bėdos slėpti supermanekenė.

AOP nuotr./Lindsay Lohan
AOP nuotr./Lindsay Lohan

Lindsay Lohan (24) teks padirbėti laidojimo namuose

Ši aktorė vadinama didžiausia pramogų pasaulio nelaimėle. 2007-aisiais ji pripažinta kalta, nes vairavo išgėrusi, todėl buvo priversta atlikti kiek juokingą bausmę – 84 minutes praleisti už grotų. Be to, aktorei buvo skirtas trejų metų bandomasis laikotarpis, kurio metu ji turėjo lankyti teismo posėdžius, nevartoti svaigalų ir gydytis nuo priklausomybės. Pažeidusi šias sąlygas, aktorė 14 dienų turėjo praleisti už grotų.

Neseniai aktorė buvo nuteista dar kartą už prabangaus vėrinio vagystę. Tiesa, Lindsay tvirtino, kad ji tik pasimatavo vėrinį, tačiau pamiršo grąžinti pardavėjai. Už tokį „užmaršumą“ aktorei skirti viešieji darbai laidojimo namuose.

AOP nuotr./Nicole Richie
AOP nuotr./Nicole Richie

Nicole Richie (29): „Esu kalta“

Garsaus dainininko Lionelio Richie duktė 2003 m. buvo nubausta už vairavimą apsvaigus. Tokios pat būsenos ji sulaikyta ir 2007-aisiais. „Prisipažįstu: esu kalta“, – net nemėgino teisme veidmainiauti N.Richie.

Nors Nicole buvo skirtas 90 dienų areštas, mergina už grotų praleido vos 82 minutes, mat tuo metu laukėsi.

AOP nuotr./Paris Hilton
AOP nuotr./Paris Hilton

Paris Hilton (30): 23 paros už grotų

Nuo kalėjimo grotų neapsaugo net ir įtakingi tėvai ar milijardai banko sąskaitoje. 2006 m. garsioji Paris buvo sulaikyta vairuojanti neblaivi, iš jos 36-iems mėnesiams buvo atimta teisė vairuoti. Žinoma, tai merginos nesustabdė. Jau kitąmet P.Hilton buvo du kartus sulaikyta prie vairo, todėl privalėjo 23 paras praleisti už grotų.

AOP nuotr./Hughas Grantas
AOP nuotr./Hughas Grantas

Dar kelis kartus turtingoji paveldėtoja yra pakliuvusi į rimtą bėdą. Vizito Pietų Afrikoje metu Paris buvo sulaikyta kilus įtarimui, kad ji rūkė marihuaną, o štai prieš metus Las Vegase garsiosios skandalistės automobilyje buvo rasta kokaino. Už tokį nusikaltimą turtuolei grėsė ketveri metai kalėjimo, tačiau ji atsipirko viešaisiais darbais.

Hugh Grantas (40): nesėkmingas nuotykis su prostitute

Gražuolis aktorius yra prisidirbęs vos kartą, bet turbūt iš gėdos raudonuos visą gyvenimą. 1995-aisiais Hugh buvo nubaustas už tai, kad sumokėjo prostitutei, jog ši jį patenkintų oraliniu būdu. Aktorius privalėjo sumokėti 1180 JAV dolerių (apie 2700 Lt) baudą ir buvo dvejiems metams nuteistas lygtinai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius