Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irma Jurgelevičiūtė nutraukė tylą. Ką ji atsakė į klausimą, ar iš tiesų apsivogė?

TV3 laidai „Srovės“ interviu davė Irma Jurgelevičiūtė, kuri buvo sulaikyta televizijos projekto „Šok su manimi“ filmavimo metu, įtariant vagystėmis iš kolegų. Iki šiol su žurnalistais nebendravusi moteris nusprendė nutraukti tylą ir papasakojo, ką patyrė areštinėje, o galiausiai atsakė į klausimą, vogė ar ne.
Irma Jurgelevičiūtė
Irma Jurgelevičiūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Duodama interviu TV3 laidai „Srovės“ I.Jurgelevičiūtė neslėpė ašarų. „Dievas siunčia išbandymus, išlaikysiu“, – sunkiai rinkdama žodžius kalbėjo I.Jurgelevičiūtė, o paklausta, ar teko kada nors patirti tokių sunkių momentų, sakė, jog nėra nutikę nieko, su kuo galėtų tai palyginti.

„Visą laiką meldžiausi“

Irma neslėpė, kad laikas areštinėje prilygo tikrų tikriausiam košmarui – tamsi patalpa, grotos dainininkei sukėlė tikrą siaubą. „Gulėjau visą laiką, meldžiausi, buvau galvą po antklode pakišusi, buvo labai baisu...“ – pasakojo I.Jurgelevičiūtė.

I.Jurgelevičiūtė sakė, kad ir į žurnalistų, pasitikusių ją, vos išėjusią į laisvę, klausimus atsakė su šypsena vien todėl, kad atgauti laisvę iš tiesų buvo neįtikėtinas palengvėjimas. „Ką aš dar galėjau pasakyti? Ačiū Dievui, kad išėjau ir paleido“, – „Srovėms“ sakė I.Jurgelevičiūtė.

Tvirtina, kad nieko nevogė

Irma papasakojo, kaip buvo sulaikyta: ją laidos užkulisiuose pasitiko „būrys žmonių“, parodė savo pažymėjimus, pasakė susirinkti savo daiktus ir eiti su jais.

Gulėjau visą laiką, meldžiausi, buvau galvą po antklode pakišusi, buvo labai baisu...„Aš tuo metu labai išgyvenau dėl savo partnerio“, – prisipažino Irma ir pridūrė, kad matė per televiziją, kaip jis vienas atliko šokį, kuriam ji buvo itin gerai pasiruošusi.

Laidoje I.Jurgelevičiūtė išgirdo ir tiesų klausimą: ar vis dėlto vogė pinigus ir kolegų daiktus. „Ne“, – toks kategoriškas buvo I.Jurgelevičiūtės atsakymas. Į klausimą, ar numananti, kodėl kažkas metė jai tokius kaltinimus, Irma atsakė neturinti supratimo.

Įtaką padarė buvęs vyras?

Laidoje taip pat buvo kalbinami I.Jurgelevičiūtės kolegos, draugai. Vėl prisiminta prabangaus Andriaus Šedžio laikrodžio dingimo istorija – politikas jo pasigedo daugmaž tuo metu, kai pas jį namuose Vilniuje lankėsi I.Jurgelevičiūtė. Tiesa, dabar politikas tvirtina, kad galbūt laikrodį paliko automobilyje prieš atiduodamas jį valyti ir galbūt būtent ten jis dingo. Kaip įrodymą to, kad palaiko I.Jurgelevičiūtę, jis rodė trumpąsias žinutes, kurias siuntė atlikėjai netrukus po to, kai ši buvo sulaikyta. Trumposiose žinutėse A.Šedžius siūlė Irmai paramą, liepė nepalūžti.

A.Šedžius sakė, kad dėl dingusio laikrodžio jau buvo iškviestas į policiją – pareigūnai rodė jam laikrodžio nuotraukas, klausė, ar tokį jis turėjo. Politikas patvirtino, kad dingo būtent toks laikrodis. Tačiau pareigūnai daugiau jam nieko apie bylą neaiškino.

A.Šedžius išsakė nuomonę, kad Irmai įtaką darė bendravimas su dabar jau buvusiu vyru, atliekančiu bausmę įkalinimo įstaigoje. Anot A.Šedžiaus, jis darė Irmai spaudimą, skambindavo kas vakarą. „Viena pagrindinių taisyklių ten – niekada neprisipažinti“, – tai, kad Irmos požiūrį į gyvenimą galėjo pakeisti buvęs vyras, sakė A.Šedžius.

J.Smoriginas jaudinasi dėl nufilmuotų vaizdų

Tuo tarpu „Šok su manimi“ komisijos narys Jurijus Smoriginas labiausiai jaudinosi dėl to, kad pareigūnai filmavo užkulisiuose, kur galėjo būti užfiksuota ir tai, kaip persirengia, drabužius matuojasi šokių projekto dalyviai, jis – taip pat.

„Aš ant Irmos labai pykstu, kad mane filmavo. Jeigu mane filmavo“, – pasitaisė J.Smoriginas, kuris visai nedega noru, kad kas nors apžiūrinėtų jo figūrą, kuri, kaip prisipažino pats vyras, nėra tokia, kokios siekia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius